EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de joi, 3 februarie 2022. Atentie Gemeni, Raci si Balante

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 3 februarie 2022. Horoscopul de la Pavel Globa pentru 3 februarie 2022 va fi util pentru toate zodiile.

In ziua de 3 februarie 2022, Luna se afla la inceputul fazei de crestere, in semnul Pestilor. Aceasta este o perioada de imbunatatire a bunastarii, o crestere a dispozitiei si un sentiment de optimism. Dar nu lua decizii importante in aceasta zi. Este mai bine sa va abtineti de la evaluarea situatiei – poate fi inselatoare.

Berbec

Berbecul are o zi de bun augur pentru discutii si intalniri amicale, in timpul carora se poate intampla ceva neobisnuit sau important. Incercati sa va concentrati atentia asupra principalelor lucruri si nu incercati sa faceti mai multe lucruri deodata.

Taur

Poate ca in aceasta zi Taurul va trebui sa-si schimbe planurile si sa actioneze conform unui scenariu improvizat. Dar o puteti face, cu conditia sa nu va abateti de la scopul principal urmarit. Pentru Taurul singur, sunt posibile schimbari pozitive in viata personala.

Gemeni

Gemenii ar trebui sa se concentreze pe sarcinile de productie. Daca sefii gasesc unele defecte in proiecte noi, nu vei privit cu ochi buni. Faceti un plan de actiune si urmati-l cu strictete. Nu va asumati sarcinile ulterioare pana nu le-ati finalizat pe cele anterioare.

Rac

Racii pot avea probleme in relatiile cu persoana iubita. Inselaciunea, incercarea de a ascunde unele informatii importante, nesinceritatea nu sunt excluse. Toate acestea pot duce la o ruptura ulterioara a relatiilor. Prin urmare, inainte de a lua orice masuri, cantareste bine argumentele pro si contra.

Leu

Astazi nu este momentul cel mai favorabil pentru ca Leul sa rezolve problemele de serviciu. Poate fi necesar sa ai o discutie cu colegii si sa-ti aperi parerea in fata echipei. Norocul va fi de partea ta, desi vei ramane cu un sentiment neplacut.

Fecioara

Fecioara are o zi rodnica si plina de evenimente astazi, dar amintiti-va ca apa nu curge sub o piatra falsa. Actionati activ si cu incredere si veti putea sa va dovediti cazul si sa gasiti cea mai buna modalitate de a rezolva problemele importante.

Balanta

Balanta va trebui sa rezolve probleme financiare. Este posibil sa fie nevoie chiar sa imprumutati bani, desi este mai bine sa incercati sa gasiti fondurile necesare prin munca suplimentara cu jumatate de norma. In fata dificultatilor, poti conta pe sprijinul prietenilor.

Scorpion

Scorpionul va fi concentrat pe rezolvarea problemelor personale si va incerca sa-si apere parerea in disputele cu persoana iubita. Dar toate acestea nu sunt atat de importante in viata ta. Este mai bine sa va dedicati timpul liber dezvoltarii de sine si practicilor spirituale.

Sagetator

Astazi, Sagetatorul prezinta schimbari cardinale in viata. Nimeni in afara de tine nu stie ce va fi. Acestea pot fi schimbari de statut personal, profesie, mutarea in alta tara. Dar, in orice caz, angajamentele de astazi vor avea succes.

Capricorn

Capricornul va avea astazi o zi exceptional de plina de evenimente de bun augur. Tot ceea ce este conceput poate incepe sa fie decis in cel mai neasteptat mod. Intalnirile de afaceri vor aduce oferte tentante, proiecte finalizate – profit financiar mare. Fii pregatit pentru orice intorsatura a destinului.

Varsator

Este mai bine ca Varsatorul sa traduca toate problemele care apar astazi intr-o gluma sau sa le rezolve cu simtul umorului. Nu te certa cu nimeni si nu te enerva din pricina fleacurilor. Te afli in pragul schimbarii pozitive in viata ta, asa ca concentreaza-te pe acumularea de energie pozitiva.

Pesti

Pestii au o intalnire importanta astazi, care, in anumite circumstante, poate deveni cruciala. Arata-ti dorinta de schimbari pozitive in viata ta, fii gata sa-ti asumi o noua afacere, incepe sa inveti si castiga experienta necesara care te va duce la noi frontiere.