EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 2 februarie 2022. Atentie Berbeci, Fecioare si Sagetatori

Sfatul astrologului pentru 2 februarie 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa spune ca va fi o zi de succes pentru cateva zodii.

Berbec

Astazi Berbecul va fi foarte credul ca niciodata. Mare atentie, pentru ca exista oameni care vor sa-ti faca rau si sa te ademeneasca prin bani.

Taur

Taurul va reusi intr-una sau chiar mai multe dintre afaceri. La serviciu, totul merge bine, dedica seara propriilor nevoi.

Gemeni

Gemenii vor veni cu idei valoroase care trebuie notate pe hartie pentru a fi implementate in viitor.

Rac

In aceasta zi este util sa faci sport. Activitatea fizica va imbunatati tonusul corpului si va da o dispozitie buna.

Leu

Leul va trebui sa demonstreze abilitati profesionale la cel mai inalt nivel. Demonstrati-va voua si conducerii ca puteti face mai mult si mai bine.

Fecioara

Fecioara astazi, dintr-un motiv oarecare, vrea sa critice pe toti cei din jur. Incearca sa te concentrezi pe tine si pe propria ta viata, lasa-i pe ceilalti sa faca ceea ce considera de cuviinta.

Balanta

Balanta va fi intr-o dispozitie optimista toata ziua. Veti fi inspirat si veti putea indeplini multe sarcini planificate.

Scorpion

Scorpionii se vor simti astazi usurati dintr-o stare depresiva prelungita. Veti dori sa va intalniti cu prieteni, sa invatati ceva nou si sa incepeti viata de la zero.

Sagetator

Sagetatorul nu trebuie sa ia decizii importante in aceasta zi. Puteti face o alegere gresita, asa ca este mai bine sa amanati sarcinile importante pentru mai tarziu.

Capricorn

Capricornii asteapta cu nerabdare o zi grozava astazi. Orice ai intreprinde iti va aduce succes. Dupa-amiaza, va puteti astepta la castiguri financiare.

Varsator

Varsatorul va trebui sa fie dur astazi, in ciuda naturii sale calme. Nu ceda in fata nimanui.

Pesti

Va fi greu pentru Pesti sa stea nemiscati toata ziua astazi. Vei dori sa ai timp sa faci o multime de lucruri, asa ca te vei „invarti ca o veverita intr-o roata”. Incearca sa stai calm si nu lua decizii importante.