EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 1 februarie 2022. Atentie Berbeci, Gemeni, Lei si Capricorni

Sfatul zilei de 1 februarie 2022, cu Pavel Globa. Prima zi a lunii februarie va aduce schimbari in viata celor mai multe semne zodiacale. Ziua de marti va fi placuta, bogata in ganduri pozitive care vor indica calea cea buna, a spus celebrul astrolog .

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul poate depasi sentimentul de singuratate. Gasirea unui punct comun cu familia si prietenii va fi foarte dificil. Este capacitatea ta de a face compromisuri si de a face un pas inainte care te va ajuta sa-ti gasesti armonia exterioara si interioara.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

O zi destul de normala pentru Taur. Aceasta este o zi cand trebuie sa finalizati sarcinile curente si sa va ocupati si de familie. Nu raspundeti la provocari.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii nu ar trebui sa mearga in locuri aglomerate in aceasta zi. Nu conta pe ajutorul celor din jur. Fa-ti ordine in viata si in ganduri.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii trebuie sa-si regandeasca programul si conditiile de munca. Prin optimizarea timpului, puteti elibera seara pentru activitati placute. Angajati-va in planificare si relaxare.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul trebuie sa acorde atentie propriei stari de sanatate. Daca va simtiti rau, contactati imediat un medic.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele nu pot suporta prea multe. Ocupa-te de sarcini, in ordinea prioritatilor. A doua jumatate a zilei este potrivita pentru probleme personale. Ele trebuie abordate aici si acum.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta trebuie sa fie obiectiva si echilibrata in luarea deciziilor. Fa-ti timp si gandeste-te la toate argumentele pro si contra.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii arata o gandire pozitiva. Incepeti aceasta zi intr-o nota pozitiva si indepartati toate grijile si indoielile de la voi.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

In viata Sagetatorilor in aceasta zi vor exista schimbari cardinale. Ajustati-va programul de lucru. Unele planuri vor trebui anulate.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii nu se simt in largul lor in aceasta zi. Nu va asumati sarcini suplimentare. Acest lucru poate cauza suprasolicitare.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Va fi o zi placuta pentru Varsatori. Veti fi vizitat de inspiratie si entuziasm real, care va vor ajuta sa obtineti succes in proiecte noi. Bucurati-va de rezultatele excelente ale muncii dumneavoastra constiincioase.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

In aceasta zi, Pestii pot avea cheltuieli financiare neasteptate. Dedica seara familiei si prietenilor.