Dupa o copilarie chinuita pe platourile de filmare, Macaulay Culkin era la un pas sa o sfarseasca. Dar si-a revenit, a ajuns la 41 de ani si acum a facut un anunt extraordinar

Macaulay Culkin (41 de ani), actorul din „Singur acasa” si-a cerut iubit in casatorie. El si Brenda Song formeaza un cuplu din vara anului 2017.

Dupa ce o perioada lunga de timp a avut probleme cu substantele interzise, Macaulay Culkin se pare ca s-a cumintit si s-a asezat la casa lui.

Cei doi s-au cunoscut in 2017 pe platourile de filmare de la „Changeland”, regizat de prietenul lui Culkin, Seth Green.

Cei doi au impreuna si un copil.

Cum arata inelul primit de Brenda Song

Actrita a fost zarit purtand un inel de logodna cu diamant in timpul unei iesiri in oras.

Brenda a fost surprinsa de paparazzii purtand un palton de culoare rosie si o rochie neagra, insa nu tinuta a atras atentia asupra sa, ci inelul pe care-l purta pe deget.

Iubita lui Macaulay Culkin se afla in Los Angeles, cand s-a afisat cu bijuteria superba pe inelarul de la mana stanga. Cei doi actori nu au facut nicio declaratie despre logodna.

Macaulay Culkin si Brenda Song, parintii unui baietel.

Cei doi sunt foarte fericiti avand in vedere ca au impreuna un baietel.

Dakota, fiul lui Macaulay Culkin si Brenda Song, s-a nascut pe 5 aprilie 2021, in Los Angeles.

„Exersam din plin. Incercam sa ne dam seama cum merge, sa ne sincronizam. Pentru ca nimic nu te excita mai tare decat atunci cand iubita ta intra in camera.

Si mai ales cand spune «Draga, sunt la ovulatie!»”, declara in urma cu ceva timp Macaulay Culkin pentru publicatia Esquire.