Horoscopul lui Pavel Globa: Care dintre semnele zodiacale vor avea noroc in februarie 2022

Horoscopul lunii februarie 2022 de la Pavel Globa arata care dintre semnele zodiacale va avea noroc. Doar cativa reprezentanti ai cercului zodiacal vor avea noroc in ultima luna de iarna.

Gemenii

Horoscopul lunii februarie pentru Gemeni va fi incurajator. Cel mai mare succes ii va astepta pe reprezentantii semnului din sectorul de afaceri, in special pe cei implicati in finante.

Rac

Februarie este un moment minunat pentru a va imbunatati viata personala. Racii singuri isi vor putea gasi dragostea, iar cuplurile casatorite vor putea obtine o intelegere deplina.

Publicitate

Leu

Prognoza lui Pavel Globa arata ca pentru reprezentantii constelatiei de foc vor veni zile cu adevarat bune in februarie. Acest lucru va fi facilitat atat de pozitia potrivita a planetelor, cat si de patronajul gazdei in 2022, Tigrul de apa. Perioada favorabila trebuie folosita la maximum, fara a fi distras de sarcini neimportante.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.