Mama lui Theo Rose o pune la zid pe Carmen Harra: „Este urat din partea…”

Dupa ce s-a aflat ca Theo Rose e gravida, Carmen Harra a spus ca ca relatia lor nu va dura.

„Theo e foarte frumoasa, talentata, superba, buna la suflet, o persoana extraordinara. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea sa-si construiasca o cariera si va reusi. Stii cum este relatia asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Balan si George Burcea, cam asa.

Este o relatie in care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu altii pe moment, intrebarea este cum va supravietui aceasta relatie? Problema este ca avem aceasta chimie fizica, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe in acesta relatie.

Sa speram ca ei au intelepciunea sa treaca peste problemele care sunt si sa faca o relatie solida, ceea ce nu va fi usor deloc, pentru ca ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibila relatie, dimpotriva, sunt doua persoane care in timp au probleme serioase de comunicare, insa, nu putem sa le dorim decat tot binele din lume”, a spus carmen Harra, la Prima TV.

Mama lui Theo Rose, reactioneaza: „Va rog sa ii lasati sa se bucure de viata!”

„Eu am facut copil la 20 de ani. Copiii sanatosi se fac la varsta aceasta. Nu dupa ce iei zece ani pastile. Va rog sa ii lasati sa se bucure de viata lor. Este treaba lor daca o sa le reziste relatia sau nu.

Si daca tine relatia si daca nu tine este problema lor. Este urat din partea unor oameni sa isi dea cu parerea daca rezista relatia lor sau nu. Este treaba lor si atat.”, a spus, pentru Click!, Nina Diaconu.