Trei zodii de care trebuie sa fugi cat poti. Ei sunt vampirii energetici care isi epuizeaza semenii

Potrivit astrologilor, sunt trei zodii de care trebuie sa stai departe pentru ca sunt vampiri energetici. Ei sunt nativii care te „storc” de energie si alaturi de care chiar si cea mai mica discutie poate fi epuizanta.

Taur

1. Taurul se afla in fruntea acestei liste. El este recunoscut de astrologi drept cel mai cunoscut vampir. Printre Tauri, exista doua tipuri de vampiri: cel  vesnic plangacios si un lucrator hotarat. Primul incearca din toate puterile sa arate altora cat de rau ii este. Taurul poate fi foarte „lipicios” si astfel se poate hrani cu energia ta. O complicatie este faptul ca este dificil pentru Taur sa refuze, iar oricine comunica cu el, intr-un fel sau altul, devine donator.

Articolul continuă după reclame

Scorpion

2. Ar fi ciudat daca Scorpionul nu ar aparea pe aceasta lista, intrucat este considerat unul dintre semnele zodiacale puternice care pot influenta oamenii. Cu toate acestea, tacticile Scorpionului sunt fundamental diferite de cele urmate de Taur. Scorpionii au reputatia de vampiri cruzi. Natura lor incapatanata nu se va opri de la nimic, chiar daca trebuie sa se hraneasca cu energia celor mai apropiati si dragi. Nu ar trebui sa inselati Scorpionii, altfel vi se va oferi un „tratament” al puterii lor energetice incredibile.

Publicitate

Varsator

3. Un alt membru al Zodiacului cu tactici provocatoare de vampir este Varsatorul. Varsatorii se bucura cand pot „distruge” cu usurinta pe cineva cu cuvinte sau fapte. Asta le face o mare placere. Puterea Varsatorului este ca nu isi ascund adevaratele intentii si isi demonstreaza in mod deschis propria placere. La randul lor, donatorii asupra carora isi indreapta vampirismul sunt devastati si epuizati.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.