Astrologii au facut anuntul! Ce trebuie sa faca zodiile pentru a atrage norocul in 2023.

Anul Nou 2023 al Iepurelui de Apa Neagra se apropie si toata lumea viseaza sa fie fericita si de succes. Amuletele pot ajuta in acest sens, care sunt usor de realizat, pe baza unor tratate antice si a experientei stramosilor nostri, care stiu multe despre pietre, culori si simboluri. Efectul lor magic va ajuta la alungarea energiilor negative si va atrage noroc. Dar este important ca acestea sa fie facute tinand cont de semnul zodiacului sub care s-a nascut persoana.

Berbec

Berbecii energici, ambitiosi si curajosi, condusi de razboinicul Marte, au nevoie de o amuleta care sa-i ajute sa-si retina emotiile si sa fie ghidati de o minte sobra. O optiune ideala pentru ei ar fi un pandantiv sau un inel de carnelian, care armonizeaza starea lor si imbunatateste intelegerea. Cu o astfel de amuleta, Berbecul va putea conta pe noroc si bunastare financiara in noul an.

Taur

Taurul, lupta pentru confort si o viata de familie masurata, va putea atrage energii favorabile cu un smarald. Aceasta piatra, care promoveaza bunastarea si prosperitatea in toate domeniile vietii, va deveni o amuleta de incredere pentru el daca este purtata constant. De asemenea, pentru Taur, orice obiect cu imaginea unui trandafir sau mac poate deveni un talisman.

Gemeni

Gemenii curiosi si sociabili cheltuiesc prea multa energie pe comunicare. Flexibilitatea, sociabilitatea si emotionalitatea lor necesita un aflux constant de energie proaspata pentru a atrage norocul. Orice produs din agat ii va ajuta in acest sens. Poate fi nu doar un decor, ci si o figurina sau o cutie care va fi mereu pe desktopul lor.

Rac

Racii emotionali, senzuali si suspiciosi mai mult decat altii au nevoie de protectie energetica. Pentru a atrage norocul si pentru a-si armoniza starea, au nevoie de o amuleta puternica. Acest lucru pentru Raci poate fi o piatra lunara. Poate fi o bijuterie sau un articol care va fi pastrat in casa lor.

Leu

Leii sunt ambitiosi si increzatori in sine, motiv pentru care piatra norocului pentru ei este citrinul, care simbolizeaza stabilitatea emotionala si sobrietatea gandurilor. Ajuta la luarea deciziilor in cunostinta de cauza, ceea ce duce la succes. De asemenea, pentru Leu, imaginea unei floarea-soarelui pe obiectele din jur va fi o amuleta buna.

Fecioara

Fecioara practica si intentionata in 2023 poate descoperi noi talente in sine si poate face o repornire completa a vietii. O amuleta de rauchtopaz ii va ajuta sa faca fata dificultatilor. Aceasta piatra armonizeaza starea interna a unei persoane, o umple cu energie pozitiva si atrage noroc.

Balanta

Reprezentantii acestei zodii asteapta un an dificil si imprevizibil, plin de evenimente neasteptate care le pot schimba semnificativ viata. Cuartul trandafir va deveni o piatra de noroc pe aceasta cale dificila si spinoasa pentru Balanta, iar propriul lor simbol, Balanta, ii va ajuta sa armonizeze starea in orice circumstante.

Scorpion

Scorpionii secreti si retrasi vor avea o perioada dificila in 2023, vor trebui sa munceasca din greu si sa depaseasca obstacole dificile pentru a obtine succesul. In aceasta perioada vor fi ajutati de o amuleta de rubin rosu si orice produs sub forma de vultur, simbolizand puterea spiritului aducand noroc.

Sagetator

Pentru Sagetatori, anul care vine va fi plin de schimbari neasteptate, dar curajul, energia si neinfricarea lor vor ajuta la depasirea oricaror dificultati. Cea mai buna amuleta care atrage energiile pozitive pentru ei va fi citrinul galben, iar o sageata argintie infatisata pe orice articol sau bijuterie va fi un simbol al norocului.

Capricorn

Capricornii harnici au probabil deja un plan detaliat pentru anul viitor, dar Iepurele de Apa Neagra poate face ajustari la acesta. Pentru a atrage norocul, reprezentantii acestui semn ar trebui sa foloseasca o amuleta din chihlimbar, care amelioreaza perfect oboseala si ofera proprietarului vitalitatea necesara pentru a depasi toate obstacolele.

Varsator

Varsatorul, energic si mereu straduindu-se sa cucereasca noi varfuri, are mari oportunitati in Noul An 2023. Pentru ca orice vant sa se dovedeasca a fi corect pentru ei, iar norocul insusi se straduieste in mainile lor, granatul negru este cel mai potrivit ca amuleta. Aceasta piatra va ajuta sa faca fata stresului, sa intareasca sistemul nervos si sa atraga energiile pozitive.

Pesti

Pestii visatori si emotionati nu vor putea merge cu fluxul in noul an. Soarta le-a pregatit schimbari semnificative in viata. Ametistul ii va ajuta pe Pesti sa se adapteze la noile conditii, care ar trebui sa fie folosite ca decor. Si isi pot armoniza starea interioara cu ajutorul mirosului de lavanda, folosind lumanari sau parfumuri.