Madalin Ionescu a reactionat dur dupa ce sotia sa, Cristina Siscanu, a fost criticata: „De-aia barbatii vostri fug de voi. Ii…”

Madalin Ionescu s-a enervat foarte tare dupa ce a vazut ca sotia sa, Cristina Siscanu, a fost atacata pe retelele sociale. Prezentatorul TV a reactionat dur la comentariile negative adresate sotiei sale si nu a mai avut grija la ceea ce spune in public.

„M-am uitat peste comentariile unor femei la o postare de ieri a sotiei mele. In imagini aparem intr-o piscina. Eu port o bluza speciala pentru apa. Se pare ca exista un public numeros in tara asta care nu a aflat ca exista costume pentru apa. Cotoroantele astea o cearta intr-o maniera mizerabila pe Cristina ca nu mi-a atras atentia sa nu intru imbracat in piscina.

Nu stii ce sa faci in fata unei asemenea revarsari de puroi mental. Sa plangi, sa razi… sa accepti faptul ca ignoranta, primitivismul bantuie ca un strigoi prin creierele unor analfabeti din Romania?

Ce ma socheaza de fiecare data e faptul ca dudui isterice, lipsite de orice fel de pregatire si de calitati morale, isi permit sa emita tot felul de cretinisme pe post de adevaruri absolute’, a scris Madalin Ionescu pe Facebook.

„De-aia barbatii vostri fug de voi. Ii castrati psihic’

Sotul Cristinei Siscanu sustine ca rautatea oamenilor vine din frustrare. Madalin Ionescu a folosit cuvinte extrem de dure pentru femeile care o critica pe vedeta.

„Bine… sunt si golani care au profitat de ocazie, manifestandu-se in stilul consacrat pe Facebook. Prostia tine de cand e lumea si pare sa nu aiba sfarsit, stiu ca si rautatea care deriva din ea, dar sa o dai in balamuc doar de la atat, e grav, grav de tot! Nu exista tara in care haterii sa fie mai hateri decat cei de la noi.

Motivele sunt mai intotdeauna imbecile si provin dintr-un primitivism major… Totul vine din frustrarile personale uriase: neimpliniri amoroase, materiale, insuficiente mentale! Cloaca pare sa fie destul de mare si ruptura acestor grupuri de indivizi/ individe de civilizatie… din ce in ce mai apasatoare!

P.S. Apropos de ‘cotoroante’. Nu generalizez. Ma refer la cele 20-30 de personaje foarte agresive si zgomotoase… Nu puteti sa aveti relatii fericite. Sunteti prea rele, prea toxice! De-aia barbatii vostri fug de voi. Ii castrati psihic. Veti fi tot timpul singure, chiar si in conditiile in care oficial sunteti implicate in asa-zise relatii.’, a scris Madalin Ionescu pe pagina personala de Facebook.