Horoscopul lui Neti Sandu. Un mare bonus astral pentru trei zodii. Vin bani

Horoscop 26 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de vineri.

Horoscopul lui Neti Sandu – Berbec

Sunt niste angajatori care nu va slabesc cu ofertele de job, dar aveti, deja, o agenda incarcata, asa ca o sa fiti selectivi, ca nu va ajunge timpul.

E o atentionare in sfera sanatatii si daca nu luati in serios semnele o sa aveti de tras, atentie!

Publicitate

Horoscopul lui Neti Sandu – Taur

Se anunta succes, este ceva care va aduce in lumina reflectoarelor si poate luati si un premiu, vi se propune o functie, pare sa fie momentul vostru de glorie.

Se definitiveaza o situatie si puteti trece la urmatorul nivel de studiu, ori de practica, si o sa va bucurati de un plus de prestigiu.

Horoscopul lui Neti Sandu – Gemeni

Sunteti curtati de niste angajatori, dar aveti nevoie de ceva timp ca sa vedeti cu care v-ati armoniza la treaba ca sunteti, deja, prinsi in niste combinatii parteneriale, colaborari.

Ati putea iesi la rampa cu lucruri noi, idei aveti, puteti gasi si sponsorizare si o sa va descurcati cu toate treburile.

Horoscopul lui Neti Sandu – Rac

Sunt chestiuni de familie care se cer urgent rezolvate si o sa gasiti resurse interioare sa va descurcati si sa puneti lucrurile in ordine.

Articolul continuă după reclame

Se poate legaliza un act si sa primiti mai multi bani si poate si din urma.

Horoscopul lui Neti Sandu – Leu

Vi se da ok-ul pentru o functie, sau poate va duceti la alt serviciu, si o sa fie mult consum nervos, dar voi ca simtiti in forma ca sa faceti fata noilor provocari.

Poate plecati pe undeva sa va aerisiti, se poate sa fie si vreo ceremonie in alt oras si o sa ramaneti pana duminica acolo.

Horoscopul lui Neti Sandu- Fecioara

E o tevatura la serviciu si o sa va dati peste cap sa nu-i dezamagiti pe angajatori ca vi se promit si niste avantaje de care ar fi bine sa profitati.

Apare cineva care vrea sa formati un cuplu si daca aveti si voi nevoie de cineva care sa va completeze o sa iesiti la plimbare, sa va cunoasteti.

Horoscopul lui Neti Sandu – Balanta

Va mai ganditi pana luni daca sa continuati o munca, sau sa va apucati de altceva mai rentabil. – Weekendul o sa va fie un bun sfatuitor.

Relatia cu partenerul de cuplu, pare sa fie mult mai buna, s-a ajuns si la armonie si trebuie sa aveti grija sa o si mentineti.

Horoscopul lui Neti Sandu – Scorpion

E posibil sa aveti niste greutati familiale care sa va dea un pic de furca, dar o sa gasiti solutii, va mai ajuta si cei din jur, prietenii.

Prezenta cuiva o sa va imprime o stare de spirit deosebita, ca vine cu vesti bune, cu vreo invitatie la un party pentru maine.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.