Horoscop cu Neti Sandu. Schimbare majora in viata acestor trei zodii! Parca le pune Dumnezeu mana pe cap

Horoscop 24 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri.

Horoscop cu Neti Sandu – Berbec

Se strang niste oameni in jurul vostru si o sa va faceti program si de lucru si de plecat pe undeva, fie in weekend, fie de sarbatori ca sunt destule zile libere.

Ati putea fi de acord cu un parteneriat de afaceri si sa va gasiti timp si energie ca sa lucrati cu spor – vedeti.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – Taur

Va curteaza mai multi angajatori sa intrati in echipa lor si sa puneti umarul la niste proiecte de amploare care o sa va ofere un plus de recunoastere.

O sa apara cineva care va admira si descopera ca aveti puncte comune, numai bune pentru o relatie.

Horoscop cu Neti Sandu – Gemeni

O initiativa demna de toata lauda si vi se vor alatura niste oameni care o sa va ajute pe tot parcursul proiectului ca sunt chestiuni mai delicate la care doar ei au acces.

O sa primiti o invitatie la un eveniment care v-ar putea pune in relatie cu niste oameni de afaceri care sa va faca sa cunoasteti succesul.

Horoscop cu Neti Sandu – Rac

Poate va pregatiti de o plecare pe undeva, sau faceti rezervare, daca va veti caza la un hotel si o sa va straduiti sa lasati lucrurile in ordine.

Articolul continuă după reclame

O reusita in plan social, poate v-ati facut remarcati pe o platforma online, si o sa va bucurati de aprecieri in partea multor oameni.

Horoscop cu Neti Sandu – Leu

O sa rascoliti banii din cont ca o sa vreti sa luati niste lucruri care costa si de care aveti nevoie pentru casa ca or fi, poate, mai ieftine si e de profitat de ocazie.

Vi se fac promisiuni de marire in grad si salariala, la munca, si ar fi bine sa fiti pregatiti – poate o fi un concurs.

Horoscop cu Neti Sandu – Fecioara

Se rezolva niste chestiuni contractuale si o sa va fixati asupra unui obiectiv care o sa va asigure o stabilitate financiara.

O sa puneti la punct o deplasare, care poate fi si in interes de serviciu si trebuie vazut daca va duceti inainte sau dupa Paste.

Horoscop cu Neti Sandu – Balanta

E posibil sa luati o decizie legata de viata in doi si o sa va faceti planuri si de vacanta, sa plecati pe undeva daca tot o sa aveti liber.

O sa dislocati o suma de bani din fondul de rezerva ca sa dati refresh locuintei ca vine Pastele.

Horoscop cu Neti Sandu – Scorpion

Se poate sa fie zi de salariu, sau luati bani din particular, daca aveti ceva colaborari si o sa le faceti niste surprize ailor vostri, in special copiilor.

Se pare ca va e mai clar incotro se indreapta relatia voastra si o sa puteti semna si actele de casatorie daca simtiti asta.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.