Reduceri mari la LIDL. Produsele la pret de nimic, intra de sambata, 27 aprilie, in oferta

Weekendul acesta vine cu o serie de oferte tentante pentru clientii Lidl, inclusiv o reducere speciala pentru un produs de neratat. Incepand de sambata, pe rafturile supermarketului se va gasi un produs care atrage atentia multora. Cantitatile sunt limitate, asa ca doar cei mai norocosi vor putea beneficia de aceasta oferta.

Produsul Favorit al Romanilor Revine in Stocurile Lidl

Clientii fideli Lidl stiu ca fiecare weekend aduce o serie de surprize pe rafturile magazinului. Asa cum spune si sloganul supermarketului, „Super Weekend e mai mult decat pret redus”. Prin urmare, romanii sunt incurajati sa profite de aceste oferte speciale.

Reduceri Constante si Atragatoare

Lidl nu se lasa mai prejos si continua sa ofere reduceri atractive pentru produsele sale. De data aceasta, incepand cu 27 aprilie, un produs mult cautat va fi disponibil la raft.

Publicitate

Chiar daca se apropie Pastele, nu toata lumea isi doreste preparate din carne de miel. Pentru multi, carnea de pui ramane optiunea preferata, iar la Lidl, clientii vor putea achizitiona pulpe superioare de pui la un pret special.

Articolul continuă după reclame

Oferte Tentante pentru Weekend la Lidl

In acest weekend, Lidl propune o reducere de 21% pentru pulpele superioare de pui. Aceasta reducere este perfecta pentru cei care doresc sa pregateasca gratar, mai ales ca duminica este sarbatoarea Floriilor.

Inainte de reducere, pulpele superioare de pui de la Lidl aveau un pret de 15.29 lei. In acest weekend, insa, incepand cu 27 aprilie, acestea vor fi disponibile la raft la pretul de 11.99 lei. Cantitatile sunt limitate, deci cei interesati ar trebui sa se grabeasca.

Alte Oferte Atractive in Weekend la Lidl

De asemenea, cu ocazia Duminicii Floriilor, cei care aniverseaza pot achizitiona un tort cu crema si fructe de padure la un pret redus cu 40%. Mai exact, in loc de 46.93 de lei, acesta va fi disponibil la pretul de 27.99 lei.

Pentru iubitorii de cafea, Lidl propune cafea macinata Bellarom Gold la un pret redus cu 40%. Astfel, in loc de 24.99 lei pentru o punga de 500 de grame, aceasta poate fi achizitionata la pretul de 14.99 lei.

Pentru un mic dejun sanatos si satios, Lidl ofera reduceri de 40% pentru plasa de 700 de grame de avocado, disponibila la pretul de 8.99 lei in loc de 14.99 lei.

Pentru mesele festive in familie, apa tonica este o alegere ideala, iar la Lidl, aceasta este disponibila la un pret special de 7.59 lei. Stocurile sunt limitate, asa ca nu ratati aceste oferte de weekend la Lidl!

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.