Horoscop special cu Neti Sandu. Gata cu problemele. Se deschide poarta norocului pentru cateva zodii.

Horoscop 28 decembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

E unda verde la plecat in vacanta in strainatate sau doar prin tara, pe la prieteni, asta daca nu v-ati facut rezervare la hotel sau o pensiune.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Se aduna bani in cont ca s-a gasit, in sfarsit, finantare si o sa va puteti cumpara ce n-ati reusit de Craciun si sa va deplasati sa petreceti revelionul altundeva.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu– GEMENI

O buna colaborare cu anturajul pentru ce mai aveti de facut, in rest, ca mai sunt treburi urgente, dar sunt si preocupari comune, deconectante.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Sperante de mai bine pe toate fronturile si o sa faceti rost de mai multi bani, ca abia acum se pot face plati si sa dati si voi fuga sa luati ce va mai trebuie.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Se pare ca sunt diferite pareri intre voi cu privire la locul in care veti petrece revelionul, fata de ale partenerului de cuplu, si vedeti cum ajungeti la un numitor comun.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

O recunoastere publica, poate-abia acum lumea are ochi pentru voi si o sa vina si recompensele pe care le asteptati cine stie de cand, ca ati obosit asteptand.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

E momentul sa aveti si mai multa grija de voi si de ai vostri, sa petreceti cu bine sarbatorile de iarna care au mai ramas, ca par sa fie niste accente pe care le-ati neglijat.

Horoscop special cu Neti Sandu – SCORPION

O alinare in plan afectiv, sunt aspecte care tin de viata de cuplu care se pot regla din mers si sa fie armonie in relatie de aici inainte.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.