Incendiu violent pe Calea Dorobanti. Zeci de locatari au fost evacuati

Un incendiu violent a izbucnit intr-un apartament de pe Calea Dorobanti. Un apartament situat la etajul al saselea din imobilul respectiv a fost cuprins de flacari.

Incendiu puternic la un bloc de pe Calea Dorobanti

Un apel la 112 anunta, in a doua zi de Craciun, izbucnirea unui incendiu puternic la un apartament aflat la etajul 6 al unui bloc. La locul solicitarii s-au mobilizat mai multe echipaje de interventie ale pompierilor, precum si ambulante.

Ajunsi la fata locului, salvatorii au constatat ca focul cuprinsese locuinta pe o suprafata de circa 60 mp. Totodata, fatada blocului a fost si ea afectata. 20 de oameni s-au autoevacuat, iar alti sapte au fost evacuati de pompieri.

Publicitate

Mai mult, opt locatari au avut nevoie de ingrijiri, fiind asistati de personalul medical ajuns la fata locului. Potrivit informatiilor transmise de ISU Bucuresti-Ilfov, acestia au fost expusi la fum, iar doi dintre ei au ajuns la o unitate medicala.

Articolul continuă după reclame

”Incendiul s-a manifestat cu flacara si degajari de fum la nivelul etajului 6, intr-un apartament pe o suprafata de aproximativ 60 mp si de asemenea a fost afectata si fatada blocului pe o suprafata de aproximativ 30 mp.

20 de persoane s-au autoevacuat si alte 7 au fost evacuate de catre echipele de interventie. 8 persoane expuse la fum au fost asistate medical la fata locului, 2 dintre acestea fiind transportate la spital”, a informat ISU Bucuresti-Ilfov.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.