Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii au parte de vesti bune, li se schimba viata.

Horoscop17 iunie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de sambata. Vezi ce se intampla cu zodia ta.

Berbec

Poate dati o raita prin imprejurini, ca sunteti invitat la niste prieteni, si o sa mai uitati de stres si de bani. O sa va mai si relaxati.

Taur

O sa primiti niste bani, or fi unii imprumutati cuiva sau vor fi intrat de ieri si n-ati verificat, si o sa va ajute sa va faceti niste pasi pe afara, la plimbare.

Publicitate

Gemeni

Se poate sa plecati intr-o excursie si sa va eliberati de toate tensiunile ca s-au adunat griji, oboseala si o sa reusiti in sfarsit sa va destindeti.

Horoscop 17 iunie 2023 – Rac

S-ar putea sa treceti pe la niste rude din alt oras si sa ziceti cuiva La multi ani si o sa va interesati de cum o mai duc si poate mai ajutati cu cate ceva, daca au nevoie.

Leu

Poate o sa contribuiti cu ceva la organizarea unui party. Se poate sa fie al copiilor si sa va implicati trup si suflet, ca vreti sa-i vedeti fericiti pe cei dragi

Fecioara

O sa apelati la rezerve, sa iesiti cu ai vostri in oras, sa faceti lucruri de calitate si sa va refaceti starea de spirit ca va asteapta o saptamana cu multa munca.

Balanta

Se pare ca le-ati ramas datori cu o vizita unor prieteni si o sa va ocupati si de casa, dar si sa mai iesiti la o sueta cu prietenii, mai ales daca le-ati promis.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.