Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru unele zodii.

Horoscop 15 iunie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Va curteaza niste parteneri de afaceri, sa lucrati impreuna si este ceva de calitate, numai sa aveti curaj sa va exprimati exact asa cum simtiti.

Taur

Poate v-ati razgandit cu privire la o colaborare. O fi cineva care n-a fost parolist, nu s-a achitat de obligatiile contractuale si intrerupeti colaborarea.

Gemeni

E o efervescenta la voi, ati primit un accept, fie e ziua voastra de nastere sau ar mai fi si alte motive care va dau o stare de spirit inaltatoare.

Rac

O sa va straduiti sa va achitati de toate obligatiile, ca sa va ramana timp pentru voi si pentru familie, pentru ca ai vostri simt nevoia sa fie ocrotiti.

Leu

O sa interactionati cu niste oameni care o sa va dea de lucru si o sa purtati niste negocieri in prealabil, nu o sa acceptati conditiile lor pur si simplu.

Fecioara

Se iveste ocazia sa gasiti ceva in plus de lucru si, daca va permite timpul, o sa va dati acceptul ca aveti nevoie de bani pentru concediu.

Balanta

Aveti ocazia sa incepeti o relatie care v-ar aduce implinire sufleteasca, sa va umple acel gol ,daca sunteti singuri si viata voastra ar capata alt sens.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV