Monica Birladeanu rupe tacerea! Primele declaratii despre relatia cu Valeriu Gheorghita: „Este un barbat absolut…”

Monica Birladeanu (44 de ani) a avut o prima reactie pe o retea de socializare dupa ce a fost surprinsa alaturi de Valeriu Gheorghita (41 de ani) intr-un jacuzzi, la un hotel exclusivist din Bulgaria. Actrita a dorit sa precizeze ca relatia ei cu medicul nu este una secreta si a mentionat ca Valeriu Gheorghita este un barbat necasatorit si fara obligatii.

Reprezentantul de presa al Monicai Birladeanu a declarat: „Valeriu Gheorghita este un barbat divortat de ceva timp.”

De asemenea, PR-ul celebrei actrite, Aprilia Ivanescu, a confirmat relatia celor doi. Ivanescu a subliniat ca medicul este divortat, spunand: „Da, au o relatie, dar Valeriu Gheorghita este un barbat divortat de ceva timp. Nu inteleg de unde vine atata agitatie. Monica nu vorbeste niciodata despre viata personala in principiu si nici acum nu o va face”, a afirmat Aprilia Ivanescu conform ego.ro.

Monica Birladeanu a dorit sa puna capat speculatiilor si sa clarifice situatia reala. Prin urmare, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care a vorbit despre relatia pe care o are cu medicul.

Publicitate

„Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata este un barbat absolut necasatorit, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala Va imbratisez“, a scris Monica Biriladeanu.

Cine este Valeriu Gheorghita

Medicul militar Valeriu Gheorghita aparea des la televizor in parioada pandemiei de Covid-19. El a fost si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare. De la 1 martie 2022, este manager al Spitalului de Urgenta prof. dr. Agrippa Ionescu, din subordinea SRI. Inainte de a prelua aceasta functie, a activat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central dr. Carol Davila.

Publicitate

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.