Bobby Paunescu, adevarul despre despartirea de Monica Barladeanu: „Nu am mers mai departe pentru ca…”

Bobby Paunescu si Monica Barladeanu au incheiat relatia lor in anul 2012, dupa logodna lor in biserica. Cunoscutul regizor a dezvaluit detalii noi despre legatura pe care a avut-o cu frumoasa actrita.

Invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, Bobby Paunescu a fost intrebat si despre Monica Barladeanu, fosta sa iubita. Povestea lor de dragoste s-a incheiat acum 11 ani.

„In permanenta! Nu exista o senzatie mai intensa si mai placuta decat sa iubesti si sa suferi din dragoste! Cred ca acest lucru m-a ajutat enorm si in munca mea de regizor, sa pot scrie, sa pot experimenta diverse emotii. Mai exact, sa vorbim despre date, ne-am despartit in 2012, pe 10 august! Am fost logoditi in biserica, dar nu am mers mai departe pentru ca nu consideram ca un act oficial poate… ma rog, asa s-a intamplat”, a declarat Bobby Paunescu despre relatia cu Monica Barladeanu.

Publicitate

Regizorul sustine ca despartirea s-a petrecut pe cale amiabila si nu a fost insotita de scandal.

„Si cand ne-am despartit, am facut-o intr-un mod foarte amiabil, dar cu siguranta sunt ani din viata pe care nu i-ai putea recupera niciodata! Insa am castigat multe lucruri impreuna! M-am simtit mereu parasit si voi continua sa fiu parasit, indiferent de cine ar fi”, a mai adaugat Bobby Paunescu.

Bobby Paunescu (numele sau real fiind George Marius Paunescu) este fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Paunescu; in 2007, presa scria ca Bobby Paunescu a reusit sa dubleze afacerile familiei, estimate atunci la 1,5 miliarde de euro.

S-a implicat in industria cinematografica, iar filmul „Moartea domnului Lazarescu”, pe care l-a produs, a castigat premiul „Un Certain Regard” la Cannes, in 2005.

Nu doar activitatea sa importanta ca producator si regizor de film a atras atentia presei, ci si relatia pe care a avut-o cu Monica Barladeanu.

Monica Barladeanu (44 de ani) a avut o prima reactie pe o retea de socializare dupa ce a fost surprinsa alaturi de Valeriu Gheorghita (41 de ani) intr-un jacuzzi, la un hotel exclusivist din Bulgaria. Actrita a dorit sa precizeze ca relatia ei cu medicul nu este una secreta si a mentionat ca Valeriu Gheorghita este un barbat necasatorit si fara obligatii.

„Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata este un barbat absolut necasatorit, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala Va imbratisez“, a scris Monica Barladeanu.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.