Toata lumea ii stie pe Marcel Ciolacu, insa putini o cunosc pe sotia sa. Cum arata femeia din spatele noului premier al Romaniei

Noul premier la Romaniei este Marcel Ciolacu. Acesta a fost desemnat marti premier de presedintele Klaus Iohannis, fiind al patrulea premier PSD numit de actualul presedinte in timpul celor doua mandate la Cotroceni.

Toata lumea il stie pe Marcel Ciolacu, dar putini au cunoscut-o pe sotia sa.

Roxana si Marcel Ciolacu sunt casatoriti de peste 20 de ani si au un baiat pe nume Filip. Tanarul in varsta de 21 de ani este student la medicina.

Publicitate

Cum arata femeia din spatele premierului Marcel Ciolacu. Cu ce se ocupa Roxana

Roxana Ciolacu se implica in gestionarea afacerii de familie

Partenera de viata a lui Marcel Ciolacu poarta numele de Roxana si ocupa pozitia de director in cadrul societatii comerciale SC Lucia COM 94 SRL, care este afacerea de familie a liderului PSD si in care acesta detine 55% din actiuni.

Marcel Ciolacu si Roxana sunt un cuplu de peste doua decenii si au impreuna un fiu, numit Andrei, care ii aduce mandrie parintilor fiind student la medicina.

Roxana Ciolacu evita expunerea publica

De asemenea, sotia liderului PSD evita sa apara in fata publicului, dar isi sustine sotul din culise, punandu-i la dispozitie tot ceea ce are nevoie.

Roxana Ciolacu a absolvit facultatea de Chimie si este de profesie inginer, insa se ocupa de firma de familie, care angajeaza 7 persoane. Afacerea merge bine, lucru demonstrat de rezultatele financiare din 2018, cand a inregistrat o cifra de afaceri neta de 851.086 lei si un profit net de 136.195 lei.

Motivul pentru care Marcel Ciolacu nu locuieste cu sotia sa

Cu toate acestea, un detaliu extrem de interesant atrage atentia asupra cuplului Ciolacu. Dupa cum chiar liderul PSD a dezvaluit, el nu locuieste impreuna cu sotia sa, deoarece aceasta refuza sa se mute in Capitala.

Din acest motiv, Marcel Ciolacu incearca sa ajunga acasa, in Buzau, in fiecare weekend, dar nu reuseste intotdeauna din cauza programului sau incarcat.

Marcel Ciolacu viziteaza Buzaul rar

”Spre rusinea mea ajung din ce in ce mai rar acasa. Cred ca asta este marele incovenient al politicii si al vietii noastre. Ea nu doreste sa vina la Bucuresti”, spunea Marcel Ciolacu.

Politicianul a mai dezvaluit ca sotia sa ii reproseaza ca lucreaza prea mult, chiar si atunci cand ajunge acasa in Buzau.

Ce o enerveaza pe Roxana Ciolacu la Marcel

Marcel Ciolacu petrece mare parte a timpului cu telefonul in mana, ceea ce o deranjeaza foarte tare pe Roxana Ciolacu.

Desigur, cei doi mai au si momente placute in care se distreaza impreuna. Ies in vizite la prieteni si se bucura de momente de relaxare, dar din pacate acestea sunt destul de rare.

Ce spune Marcel Ciolacu?

„Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de raspuns. Se mai enerveaza si ma roaga sa mai las telefonul sa si comunicam. Intr-una dintre zilele din week-end cand ajung acasa, am niste prieteni foarte apropiati cu care ne vedem”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.