Horoscop cu Neti Sandu. Astrele s-au aliniat perfect pentru trei zodii. Vor avea parte de adevarate miracole

Horoscop 4 februarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul de saptamana. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Intrevedere cu cineva care spera sa va asociati in vederea unei colaborari si o sa va consultati agenda sa vedeti cum stati, ca sunteti cat se poate de ocupati.

E o ceremonie, poate se casatoresc niste prieteni, si o sa va duceti chiar daca petrecerea e in alt oras si va intoarceti noaptea.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu- TAUR

O invitatie la o zi de nastere sau e altceva care aduna niste prieteni la un loc si o sa fie o atmosfera in care sa va simtiti in largul vostru.

Se poate sa va vina in vizita cineva care asteapta de ceva vreme o astfel de ocazie si o sa aflati noutati care va pot schimba unele decizii.

Horoscop cu Neti Sandu- GEMENI

Se poate sa faceti un consiliu de familie sa vedeti ce se voteaza in plen – cand vine vorba despre economiile familiei, va mutati sau cumparati alta masina.

Va scoate la o cina in doi cineva care vrea sa va spuna ce decizie a luat vis-a-vis de relatia voastra si o sa-i spuneti si voi ce parere aveti.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Sunt niste oameni care asteapta de ceva vreme sa va intalniti si acum poate va faceti intr-adevar timp sa va reuniti, poate cu un prilej anume.

O sa dislocati o suma de bani ca sa-i scoateti pe cei dragi in oras, sa-i duceti la un spectacol, sau pur si simplu in vizita la rude.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Poate o sa discutati la cafea despre un proiect care era in pregatire de anul trecut si daca v-ati decis o sa dati sfoara in tara sa primiti sustinere, sponsorizare.

Se poate sa va curteze cineva in vederea unui fotoliu de sef si daca sunteti dispusi sa va asumati niste responsabilitati va dati acceptul.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care este interesat de voi, persoana, si sa legati o prietenie, o relatie amoroasa, daca sunteti si voi in cautarea perechii de suflet.

Se autoinvita cineva pe la voi si o sa va faca placere sa schimbati impresii cu cineva care e in rezonanta cu voi.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Se poate sa faceti o tratatie ca vor fi niste motive, dar se poate si doar ca sa va intretineti cu niste persoane dragi si scumpe la vedere.

Se poate sa va iasa in cale cineva care este pe lungimea voastra de unda, sau cel putin asa pare, si sa incercati sa aveti o relatie.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.