Horoscop cu Neti Sandu. Vesti neasteptate pentru trei zodii. In sfarsit, viata lor se schimba in bine

Horoscop 1 februarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Neti Sandu- 1 februarie 2024

– BERBEC

Poate va luati alta masina, sau o duceti la reparat pe cea pe care o aveti, asta trebuie sa vedeti – ce alegere faceti – in functie si de buget, desigur.

Va cauta cineva care are ganduri serioase cu voi si o sa va ganditi daca vreti sa intrati intr-o relatie, sau nu acum.

Horoscop Neti Sandu- 1 februarie 2024

– TAUR

O sa interactionati cu un partener de afaceri care e pregatit sa imparta cu voi castigul, ca fiecare va pune umarul la acest business.

O sa plecati pe undeva poate la invitatia cuiva care se afla in strainatate si vrea sa ajungeti si voi acolo si e atragatoare invitatia.

Horoscop Neti Sandu- 1 februarie 2024

– GEMENI

O sa puteti recupera niste bani si sa va luati ce v-ati dorit de mult, sau poate ii faceti o surpriza partenerului de cuplu.

Ati tot amanat mersul la doctor ca sa va vedeti de plimbari, intalniri, dar acum sunt semnale ca mai scartaie cate ceva pe ici, pe colo.

Horoscop Neti Sandu- 1 februarie 2024

– RAC

Va dati tot interesul sa va intelegeti cu sefii, cu partenerii de afaceri ca sa va atingeti obiectivele in plan profesional, sa faceti performanta.

Apare cineva care va tine sub observatie de ceva vreme si poate isi face curaj sa va abordeze.

Horoscop Neti Sandu- 1 februarie 2024

– LEU

Mai sunt niste chestiuni legate de casa de rezolvat si o sa va scotociti de bani sa luati tot ce aveti nevoie ca poate v-ati propus de mult sa luati lucruri noi.

E momentul sa mai faceti un pas in cariera si sa fiti in ton cu ce se cere ca sa castigati vizibilitate.

Horoscop Neti Sandu- 1 februarie 2024

– FECIOARA

O reusita dupa mai multe incercari si o sa urmeze o stabilitate financiara ca ati tot facut economii si vreti sa mai faceti si investitii, pe cat posibil, dar intai sa castigati banii.

Poate o sa stabiliti noi reguli de convietuire ca sa va puteti intelege cu partenerul de cuplu, sa impartiti responsabilitatile.

Horoscop Neti Sandu- 1 februarie 2024

– BALANTA

Se poate sa dati drumul unui proiect care sa va puna in evidenta niste calitati si sa lucrati cu placere, si sa va aduca si bani.

O sa va invite la o plimbare cineva care vrea sa petreceti si seara, dar si weekend-ul impreuna poate pentru ca viseaza la o relatie. Vedeti ce-i spuneti.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.