Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024. Taurii au noroc, Leilor le merge bine, Fecioarele sunt cele mai binecuvantate din tot zodiacul

Horoscop pana pe 16 februarie 2024. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat pentru stirileprotv, previziunile astrale pentru prima jumatate a lunii februarie. Sa vedem ce ne-au pregatit astrele:

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.-Berbec.

Daca e aglomerat la serviciu, trebuie sa ceara o marire de salariu. Fie poate fi despagubit in aceasta perioada, fie poate sa primeasca un bonus. Poate sa ceara o marire de salariu atunci cand isi da seama ca, de fapt, raportul dintre munca si salariu nu mai este in regula.

NU RATA: Cristina Demetrescu, horoscop 2024. Incepe o noua perioada, sunt multe surprize. Trei zodii au numai de castigat

Publicitate

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.-Taur.

Norocul vine de la drum lung, poate chiar si iubirea. Taurul este intr-un punct al vietii lui in care se pregateste pentru un drum lung. Exista o perspectiva foarte larga. Sunt acele evenimente care se intampla pentru toata viata. Este vorba despre proiecte pe termen lung.

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.-Gemeni.

Daca exista anumite situatii nefavorbaile, acestea nu vor deveni mai bune. Este vorba despre o schimbare pe care Gemenii trebuie sa o faca. Nu trebuie sa astepte sa se schimbe ceva, ca nu se va schimba. Din contra, lucrurile vor deveni mai apasatoare. Pot exista cheltuieli.

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.-Rac.

Racul are nevoie foarte mare de libertate si din cauza aceasta, din cauza fricilor interioare, da vina pe partener. I se pare ca partenerul constrange sau ca este gelos sau posesiv. Lucrurile nu stau chiar asa. Este posibil ca Racului sa-i fie frica si sa nu se exprime suficient de bine, sa isi prezinte situatia suficient de bine.

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.- Leu.

Este o perioada foarte buna din punct de vedere profesional si concentrarea ar trebui sa fie doar pe cariera si pe profesie. Pentru unii Lei mai pot aparea unele mici probleme de sanatate.

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.- Fecioara.

Fecioarele sunt cele mai binecuvantate in aceasta perioada din tot zodiacul, in sensul ca gasesc veriga lipsa – un profesor, un mentor, un maestru, casa potrivita, locul potrivit, relatia, iubirea potrivita. Fecioarele pot spune ca au viata perfecta in perioada asta, dupa care vin alte probleme, dar macar se relaxeaza.

Articolul continuă după reclame

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.- Balanta.

Balantele vand, ori cumpara. Apar niste schimbari de proprietate, de masina, pot accesa credite. Este vorba despre investitii pe termen lung. Unele se fac pentru suflet, pentru familie, altele se fac pentru ca vor aduce bani in viitor.

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.- Scorpion.

Pentru Scorpioni apar foarte multe acte, documente. Semneaza contracte, pot sa semneze un act de casatorie, pot sa semneze si un act de divort. Este o perioada mai lunga si un proces mai complex. Se pot asocia cu cineva. S-ar putea sa primeasca din partea partenerului o surpriza, un cadou.

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.- Sagetator.

Sagetatorii merg la interviuri, au proiecte profesionale care acum sunt foarte bine. Aspectele se negociaza. Sagetatorul ar trebui sa negocieze pentru ca este pe un val de crestere. Se vorbeste si despre bani, dar mai apar si cateva clauze cu care Sagetatorul ar trebui sa fie de acord, fie de confidentialitate, fie de exclusivitate, dar merita sa isi asume aceste constrangeri.

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.- Capricorn.

Nativii sar peste etape in dragoste. Sunt putin grabiti. Il au pe Marte care ii pune sa dea repede la pedale si cumva se si plictisesc usor. Este cea mai buna etapa din punct de vedere sentimental. Se aprofundeaza un pic relatia in care sunt. Este si o perioada foarte creativa. Cei care nu alearga dupa iubire, macar sa alerge dupa propriile lor idei.

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.- Varsator.

Nativii nu doresc altceva decat linistea caminului. Este un loc foarte departe, la capatul Pamantului, undeva unde sa isi gaseasca linistea.

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 16 februarie 2024.- Pesti.

In viata Pestilor e foarte multa aglomeratie – prieteni, relatii, evenimente pe care le organizeaza. Nu este cazul sa refuze invitatiile, pentru ca se intampla lucruri. Sunt situatii care s-ar putea sa-i inspire pe Pesti, chiar sa scrie despre aceste lucruri povesti de viata. Este o perioada favorabila, a spus astrologul Cristina Demetrescu, potrivit stirileprotv.ro.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.