Piedone, primarul Sectorului 5, prima reactie dupa imaginile aparute pe internet: „Am vrut sa stiti de la mine exact cum a fost”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5  si-a pierdut echilibrul in timpul unei inspectii pe santier. Acesta a cazut si s-a ranit.

Piedone a explicat incidentul pe Facebook

„Oameni buni, m-am impiedicat si am cazut! M-am julit putin, dar… nu-i bai, trece! Sincer, nu-i prima oara cand ajung la pamant! Am mai cazut! Ba cand n-am fost atent, ba cand m-au lovit ‘prietenii”… ori cand m-au impiedicat ‘binevoitorii’.

Spre dezamagirea unora…

Publicitate

MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT SI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT SI PAZIT DE DUMNEZEU. !!!

Va arat cazatura de astazi, oameni buni, dintr-un singur motiv:Cand sunt pe teren… ma filmeaza si ma fotografiaza de la adolescenti si pana la seniori!

Articolul continuă după reclame

Uneori, mai apar trucaje, diverse chestii fake… Asa ca… am vrut sa stiti de la mine exact cum a fost, exact cum m-am dus de-a dura si-am mirosit asfaltul

SUNT INSA… FOARTE BINE Daca va intrebati in ce zona l-am imitat pe Hopa Mitica… explic: In zona Dumbrava Noua!

Eram pe teren, am vazut oamenii si utilajele de asfaltare la treaba si am oprit sa discut cu directorii de la Infrastructura despre termenul de finalizare a lucrarilor!„, este prima parte a mesajului postat de Piedone.

„Apropo: Anunt cetatenii care locuiesc in zona Dumbrava Noua ca in maxim o luna terminam intreaga activitate! Parcari, trotuare, strazi, spatii verzi si de odihna, totul, intregul proiect… va fi gata!

In plus, la solicitarea unui grup de cetateni, vom amenaja trotuare pietonale de servitute in perimetrul Petre Ispirescu, zona parcului Sebastian!
Mergem inainte si cand ne mai impiedicam! Mereu si mereu, ne ridicam, ne scuturam si… facem imposibilul posibil!”, completeaza Piedone.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.