Dan Negru reactioneaza dur dupa Eurovision 2023: „Toti stim ca TVR e…”

Opinia sincera a lui Dan Negru despre participarea Romaniei la Eurovision 2023 a fost exprimata in mod direct. Moderatorul, care a prezentat doua editii ale concursului cand lucra la TVR, si-a exprimat dezamagirea in legatura cu ne-calificarea tarii noastre in marea finala. Momentul reprezentantului nostru, Theodor Andrei, nu a fost pe placul multor fani ai concursului, si a generat multe discutii pe mediile de socializare.

Asa cum s-a intamplat si in anii precedenti, moderatorul a facut o comparatie intre participarea Republicii Moldova si a Romaniei. El a laudat piesa Moldovei din anul trecut si a mentionat ca Romania a trimis o melodie in limba spaniola atunci. La fel se intampla si acum, intrucat Moldova a cantat in limba romana, in timp ce tara noastra a trimis la Liverpool o piesa cu titlu in limba engleza.

„Cand am lucrat pentru TVR, demult, am prezentat vreo doua preselectii Eurovision si asta ma face sa ma mai uit la concurs (foto e de atunci..😂)

Publicitate

Anul trecut Moldova a dus in prime-time televiziunilor europene, la Eurovision, o melodie unionista „Trenuletul Chisinau-Bucuresti” cantata in romana.

Noi am topait in limba spaniola.

Anul asta, Moldova a cantat tot in limba romana. Noi am topait cu un titlu de melodie englezesc cantata in mare parte in limba engleza.

Moldova e in finala! Noi topaim spre casa.

Nu ma deranjeaza exagerarile vestimentare sau de alta natura. Unii oameni banali ca sa devina intersanti, exgereaza. Dar mi-e rusine ca in al doilea an consecutiv refuzam mana intinsa a Moldovei. Moldovenii au avut curajul sa spuna public Europei ca Bucuresti-Chisinau e totuna. Cantecul lor va ramane un act de curaj al mesajului politic in muzica.

Noi le-am raspuns anul asta topaind in engleza si imbracati fistichiu. Toti stim ca TVR e goarna guvernului, a puterii politice, oricare ar fi ea. Insemna ca mesajul puterii politice romanesti ,dat prin TVR la Eurovision, e sa topaim cand Moldova ne intinde mana peste prapastie!

Nu poti sa sari o prapastie topaind!

Trebuie sa ai curajul sa faci un pas mare !”, a scris celebrul prezentator, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.