Dan Negru, reactie dura vizavi de cazul Ana Morodan: „Moralitatea e ca…”

Dan Negru critica gestul facut de Ana Morodan, care ar trebui sa fie un model pentru tanara generatie.

„Vedeta unei tv a fost retinuta dupa ce a fost prinsa la volan drogata,bauta si fara carnet. Nu conteaza nici numele vedetei si nici al televiziunii, sunt irelevante in povestea mea.
Ingrijorator e ca atunci cand presa a cerut un punct de vedere televziunii, aceasta a tacut.

In bussinesul mondial, cand un angajat incalca legile unui stat, angajatorul tine cu statul. TelevIziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu ! Cu ceva ani un urma, in Romania, detinatorii licentei unui format international au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv ca avea probleme cu drogurile. Ai nostri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani sa iasa ..

Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey desi „House of cards”, serialul in care avea rol principal, aducea profituri uriase companiei.

Televiziunile de la noi trebuie sa-si recastige moralitatea chiar cu pretul de a pierde bani. Copiii, aia putini care se mai uita la tv, sa stie ca drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool !
Sa fie asta noua incercare din evolutia televiziunilor, sa fie trecerea de la „blonde” la „litere” 😂

Altfel, moralitatea e ca erectia: cand o ai, se vede „, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.

Ana Morodan, o celebritate digitala cu peste jumatate de milion de urmaritori, a fost arestata de politie pentru conducere sub influenta alcoolului si a substantelor psihoactive. Potrivit surselor din Politie citate de Observator, singura substanta identificata in sistemul sau a fost benzodiazepina, un ingredient din medicamentele antidepresive. In incercarea de a scapa de politisti, Morodan a lovit doua masini in trafic. Ea a fost capturata cateva ore mai tarziu, inca conducand. Acum se confrunta cu trei acuzatii penale si a fost pusa sub control judiciar.

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania. Vedeta online a absolvit Facultatea de Drept, specializandu-se in Drept civil. A profesat timp de doi ani, pana cand a ales lumea glamouroasa din online.