Sfatul astrologului Angela Pearl pentru luna Aprilie 2023. Unii nativi trebuie sa fie atenti. Soarta le va trimite incercari.

Angela Pearl ofera indicii valoroase pentru toate semnele zodiacale. Astrologul avertizeaza ca aceasta luna este plina de noi sanse, dar cu exact aceeasi probabilitate exista riscul de a porni in directia gresita. Unii nativi trebuie sa fie mai atenti. Soarta le va trimite incercari.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

La Berbeci va exista necesitatea de a face o alegere. In primul rand, de asta depinde sfera financiara. Probabil, Berbecii asteapta calculele de venituri si cheltuieli. Cei care vor sa gaseasca o sursa suplimentara de venit vor gasi cu siguranta o astfel de oportunitate.

Sfat astrologic: nu uita de nevoile si dorintele tale.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

In aprilie, semnul va fi norocos. Acest lucru este indicat ferm de „Imparateasa”. Cartea de tarot este un simbol al generozitatii, cadourilor, banilor si frumusetii. Taurul activ va vedea rezultatele activitatilor sale, iar indragostitii se vor scalda in cadouri si complimente.

Sfat astrologic: bucura-te de diversitatea lumii si respecta toate fetele ei.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aprilie aduce noi oportunitati. Gemenilor li se poate oferi un loc de munca sau participarea la un proiect de afaceri. Poate ca va exista dorinta de a cumpara bunuri imobiliare . Daca acest proces a inceput mai devreme, atunci in aprilie va ajunge la concluzia sa logica. Gemenii vor incepe o calatorie importanta in viata lor.

Sfat astrologic: Fii indraznet in actiunile tale – in special cele care se refera la relatii.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astrele ii vor multumi pe Raci. Reprezentantii zodiei in aprilie 2023 vor pune capat unei perioade dificile de viata. Acest lucru este indicat de cardul Noua de Baghete. O situatie neplacuta va ajunge la un punct culminant, apoi va veni pacea si linistea.

Sfat astrologic: toate raspunsurile sunt intotdeauna in tine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Reprezentantii semnului care planuiesc un fel de tranzactii imobiliare vor avea noroc. Ar putea fi cumpararea, vanzarea sau inchirierea. Astrele anunta succes in astfel de chestiuni.

Sfat astrologic: exista o nota subtila de agresivitate in caracterul tau – foloseste-o in avantajul tau.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Soarta Fecioarelor in aprilie se poate schimba. Astrele anunta o miscare increzatoare inainte. Acest lucru se poate datora trecerii la un alt loc de munca, inceperii unui nou proiect sau pur si simplu unei imbunatatiri a situatiei in toate domeniile vietii.

Sfat astrologic: in timp ce altii se indoiesc, incepeti sa faceti.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Se anunta schimbari importante. Balanta vrea sa-si faca viata mai buna si, prin urmare, este gata sa faca pasi decisivi. Are un stoc mare de motivatie intrinseca. Calatoriile lungi din aprilie 2023 vor avea succes.

Sfat astrologic: vei intelege totul cand va veni momentul potrivit.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Reprezentantilor zodiei de apa le place sa invete ceva nou si sa-si aprofundeze cunostintele. In aprilie, aceasta curiozitate va tine pasul cu aspiratiile Scorpionului. Acest lucru va duce la reusite grozave.

Sfat astrologic: Arata-ti perseverenta inerenta in toate domeniile vietii tale

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorului i se prezice generozitate si caritate. Prin urmare, semnul va trebui sa-i ajute pe altii mai des decat de obicei. Dar exista o oportunitate de a finaliza o perioada dificila de viata cu riscuri minime pentru tine.

Sfat astrologic: Trateaza-i pe ceilalti cu respect, dar continua sa-ti urmezi inima.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Luna dificila pentru Capricorni. Vor trebui sa faca o alegere care le va imparti viata in doua. Este important sa te asculti si sa fii increzator in decizia ta. Amintiti-va ca o alegere facuta intr-o stare constienta si iluminata nu poate fi gresita.

Sfat astrologic: Asculta-ti intuitia despre munca si relatii si nu iei decizii pripite cand vine vorba de bani.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Cartea Judecatii vorbeste despre o transformare majora. Ceva se va schimba in viziunea Varsatorului. Deja in aprilie, va privi lumea cu cu totul alti ochi.

Sfat astrologic: Nu uitati ca uneori cel mai bun mod de a conduce oamenii este sa-i urmati.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Aprilie pentru Pesti va fi asociata cu cautarea. Ei vor trebui sa petreaca timp si efort pentru a gasi un loc nou pentru ei insisi. Acest lucru se poate datora unei mutari, unui nou loc de munca, extinderii personalului. Unii vor incerca sa-si gaseasca dragostea pentru ei insisi.

Sfat astrologic: iubirea de sine nu este egoism.