Fratii Tate au fost eliberati si plasati in arest la domiciliu. Cum arata dupa ce au stat 3 luni in inchisoare

Prin hotararea Curtii de Apel Bucuresti, fratii Tate au fost eliberati din arestul preventiv, iar asta s-a intamplat vineri seara. Tristan si Andrew Tate au primit aceasta veste cu bucurie, desi ei si doi complici ai lor trebuie sa ramana in arest la domiciliu. La aproape miezul noptii, in jurul orei 23:47, fratii Tate au parasit in cele din urma inchisoarea centrala. Cu toate acestea, avocatul lor a declarat ca inca nu a primit nicio explicatie din partea Curtii de Apel Bucuresti cu privire la motivele acestei hotarari.

„Respinge propunerea de prelungire a duratei masurii arestarii preventive formulata de DIICOT privind pe inculpatii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana. (…) Inlocuieste masura arestului preventiv dispusa fata de inculpatii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana prin incheierea din data de 30.12.2022 a judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti, Sectia | Penala in dosarul nr. 37100/3/2022, cu masura preventiva a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, pana la data de 29.04.2023, inclusiv”, potrivit minutei Curtii de Apel Bucuresti.

Publicitate

La data de 30 decembrie 2022, fratii Andrew si Tristan Tate au fost retinuti impreuna cu doua persoane complice – o femeie fosta politista si iubita lui Andrew Tate. Judecatorii au prelungit mandatele lor de mai multe ori in timpul perioadei de arestare preventiva.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti a fost aceea de a schimba masura arestului preventiv a fratilor Tate, precum si a lui Georgiana Manuela Naghel si Alexandra Luana Radu, in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 31 martie si pana pe 29 aprilie inclusiv.

Pe perioada arestului la domiciliu, cei patru inculpati – Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana – au obligatia de a nu parasi imobilele in care locuiesc fara permisiunea instantei care judeca cazul.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.