Cine este Amira Olosutean, copila care a „topit” juriul de la „Romanii au Talent”.

Cine este Amira Olosutean, al zecelea Golden Buzz de la Romanii au Talent 2023. Andi Moisescu a apasat pe butonul auriu si a trimis concurenta direct in semifinalele de la Romanii au Talent, sezonul 13.

Amira Olosutean de la Romanii au Talent 2023 are sase ani si vine din Cluj-Napoca. Micuta concurenta a venit la Romanii au Talent, sezonul 13, ca sa danseze.

„Eu sunt Amira si am cinci ani si ma stiti, ca am fost si anul trecut. Nu pot sa ma opresc din dansat. Cand pune acasa muzica, eu nu pot sa ma abtin si ma duc si dansez prin camera, peste tot, fac dezordine.

Publicitate

Am inceput sa dansez cand tati facea ore la sala. Tati este profesor de dans…

Vreau sa fac cumva sa ma duc la Romanii au Talent si sa fie ceva wow”, a spus micuta concurenta, inainte de a urca pe scena.

Tatal Amirei a fost sportiv de performanta, iar acum este antrenor de dans. Acesta i-a insuflat micutei concurente de la Romanii au Talent, sezonul 13, pasiunea pentru dans.

„Amira a venit cu noi la sala de pe la doi ani si ceva si vazand ce predau copiilor, fiind in sala cu noi, a inceput si ea sa se miste, sa testeze, sa incerce anumite miscari. Dupa care vazand ca trece timpul si isi doreste si vrea sa faca si insista si nu se lasa, nu doar o joaca. Lucrurile au devenit mai serioase, am zis, ok, hai sa incercam sa vedem ce se intampla. Si asa a inceput si ea pregatirea ca dansatoare.”, a povestit tatal Amirei.

Andi Moisescu a apasat butonul auriu la Romanii au Talent, sezonul 13

Cei patru jurati de la Romanii au Talent, sezonul 13, s-au declarat cuceriti de Amira Olosutean si actul sau artistic prezentat la Romanii au Talent 2023.

Astfel, Andi Moisescu a apasat Golden Buzz si a decis sa o trimita pe Amira Olosutean in semifinala concursului Romanii au Talent 2023.

„Exista o poveste cu cineva care se pierde intr-un labirint si gaseste un fir si urmareste firul pana la iesire. Asa suntem noi oamenii. Unii nu gasesc niciodata firul, unii gasesc mai tarziu, unii gasesc dupa ce incearca cu alte fire care sunt taiate la jumate.Tu ai un mare noroc ca ai gasit firul asta, sa nu ii dai drumul pentru ca o sa gasesti niste comori extraordinare pe firul asta. Eu asa cred! Bravo!”, a spus Dragos Bucur.

„Asta face ca momentul sa fie cu totul si cu totul excelent. Noi cu totii am trecut prin varsta asta si simtul ritmului si al fiecarui accent dintr-o piesa se dezvolta putin mai tarziu. Foarte putini oameni au un asemenea dar. Poate ca asta e un har deja. Asa ceva e chiar fenomen. Ceea ce am vazut in seara asta e chiar un fenomen…As vrea sa spun ceva pe intelesul Amirei”, a spus Andi Moisescu, inainte de a apasa Golden Buzz-ul.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.