Scandal dupa dupa finala „Romanii au talent”. Motivul incredibil pentru care Rares Prisacariu nu ar fi trebuit sa iasa castigator

Rares Prisacariu, un baietel in varsta de 7 ani, a obtinut victoria in finala celei de-a 13-a editii a emisiunii „Romanii au talent” difuzata de Pro TV, castigand astfel marele premiu in valoare de 120.000 de euro. Tanarul de 7 ani provine din Botosani si isi dedica pasiunea actoriei.

Cunoscut sub numele de „copilul minune” sau „geniul”, datorita capacitatii sale remarcabile de memorare, Rares valorifica aceasta aptitudine la maxim, reusind sa recite monologuri, poezii si discursuri complete, oferind adevarate lectii de viata romanilor.

Astfel, Rares a primit suma de 120.000 de euro, dupa ce a interpretat cuvintele lui Octavian Paler, intr-un discurs despre relatia dintre Dumnezeu si umanitate. Adancimea discursului si talentul sau au determinat alegerea romanilor, care l-au desemnat castigatorul marelui premiu.

Publicitate

Cu toate ca este doar un copil, Razvan a reusit sa transmita o mare emotie publicului roman prin cuvintele sale, iar telespectatorii l-au rasplatit pe micut cu voturile lor.

Internautii, nemultumiti de rezultatul concursului

Dupa incheierea finalei concursului, s-au iscat numeroase critici care contesta abilitatile sale. O multime de persoane online considera ca ceilalti concurenti de pe podium au demonstrat un talent mult mai inalt si meritau cu mult sa primeasca marele premiu.

Iata cele mai vehemente reactii:

„Jenant. Pacat de munca si talentul celor care ar fi meritat cu adevarat premiul.”
„Absolut jenant de privit… nu ma mai uit niciodata la emisiunea asta! Copiii cu numarul in aer meritau premiul 1!”

„Jenant, ce talent e asta?”

„Dezamagire aceasta editie, premiul se putea duce la cei 2 ingeri de copii, care chiar au muncit, pacat!”

„Slab…Ceilalti meritau mai mult!”.

“Dezamagitor, dar era de asteptat! A memorat niste propozitii! Asta e talent?”,

“Nu ma mai uit la aceasta emisiune niciodata”,

“Care este talentul? Romanii au fost nedrepti si rasisti ca de fiecare data. Felicitari finalistilor!”, “Copiii din Ucraina, parerea mea, ar fi trebuit sa castige”, “Talentul a fost la copiii ucrainieni, fara suparare”, “Oleg Spinu merita sa castige”, sunt cateva din comentariile de nemultumire de pe Facebook.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.