Cine este Rares Prisacariu, castigatorul ”Romanii au Talent”: „Nu e o intamplare”

Rares Prisacariu a captivat sufletele romanilor si, impreuna cu ele, a obtinut marea recompensa in emisiunea-concurs Romanii au Talent.

Rares este un adevarat prodig, la doar 7 ani, avand o memorie remarcabila pe care multi ar invidia-o. El recita monologuri, poezii sau discursuri, insa ceea ce l-a diferentiat in acest sezon al emisiunii a fost capacitatea sa de a oferi telespectatorilor adevarate lectii de viata, readucand in atentie lucruri uitate de mult timp.

In finala de vineri, el a prezentat „un moment ce a fost inspirat de divinitate si de Octavian Paler”.

El si-a exprimat recunostinta fata de cei care l-au votat, afirmand ca fara sustinerea lor nu ar fi reusit sa ajunga in etapa finala, conform informatiilor oferite de PlayTech.

„In seara asta este mai multa emotie decat in celelalte etape. Si mai mare presiune. Simt ca este mai grea decat toate celelalte etape. Momentul meu este inspirat de Dumnezeu si de Octavian Paler. As vrea sa va spun un citat din limba latina: Nihil Sine Deo – Nimic fara Dumnezeu. Adica, daca nu ar exista Dumnezeu, nu ar exista nimic. Daca Dumnezeu e viata mea, cum sa nu-L iubesc? Stiu ca unii il ignora, dar sunt foarte fericit ca sunt mai multi care il iubesc”, a spus copilul, inainte de a-si prezenta momentul artistic.

Mama lui Rares Prisacariu a spus, intr-un interviu acordat recent, ca baiatul sau nu a fost niciodata fortat sa invete textele pe care le prezinta.

„Despre Rares se spun multe, ca este genial, o minune de copil, dar, fiind copilul meu, nu am putut niciodata sa ii atribui aceste calitati deosebite. Sunt disciplinata cu el si mereu ii spun ca trebuie sa munceasca pentru a se dezvolta. Este un copil modest, nu vorbeste despre el la superlativ, dar este incantat sa stie ca lumea il apreciaza. Nu a fost niciodata fortat sa invete ceva, sa participe undeva obligatoriu sau sa fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din placere, cu o dragoste infinita pentru Eminescu si pentru locurile natale. Rares a invatat o multitudine de poezii si texte in proza, propuse sau pe care si le alege singur. Amandoi il sustinem si ii oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”, a marturisit, mama lui Rares.

Rares este membru in trupa de teatru a Soriceilor, dar isi doreste sa devina un mare actor.

La doar 7 ani, Rares a facut intreaga sala sa amuteasca in momentul in care si-a sustinut monologul emotionant.

La auditii, i-a fascinat pe Pavel Bartos si pe Smiley, care l-au trimis direct in semifinala cu un Golden Buzz.

Mihai Bobonete: „Cred ca esti un orator cu desavarsire. Cred ca lumea are nevoie de un om ca tine!”

Andi Moisescu: „Nu e o intamplare ca ne-am intalnit cu tine aici, la Romanii au talent”.

Andra: „Ai spus ca tu il iubesti pe Dumnezeu. Sa stii ca si el te iubeste!”, noteaza stirileprotv.