Dan Diaconescu, saltat de mascati din locuinta sa. Noi detalii incredibile!

Dan Diaconescu a fost saltat din casa sa de catre politistii mascati si dus la sectia de politie din Constanta pentru a fi interogat.

Potrivit unor surse citate de cotidianul Gandul, fostul prezentator TV este suspectat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu doua surori gemene care erau minore la momentul respectiv.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro ca Diaconescu este acuzat de „act sexual cu un minor” in mod continuu si de „folosirea prostitutiei infantile” in mod continuu.

Aceste fapte ar fi avut loc in perioada 2020-2021, cand fostul proprietar al OTV ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora, stiind varsta acesteia, atat in Bucuresti, cat si in Constanta, precum si cu sora geamana a acesteia.

Perchezitiile sunt efectuate de politistii de la Biroul de Investigare a Criminalitatii din Constanta, sub coordonarea unui procuror din Parchetul Judecatoriei Constanta.

„La data de 6 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei municipiului Constanta – Biroul Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui barbat de 55 de ani, din municipiul Bucuresti, intr-un dosar in care sunt sesizate fapte de natura penala pe care acesta este banuit ca le-ar fi savarsit”, a transmis Politia Judeteana Constanta, fara a preciza despre ce fapte penale este vorba.

Dan Diaconescu ar fi fost filmat si santajat de minorele pe care le-a agatat

Dan Diaconescu incearca sa se apere si, ba mai mult, sustine ca ar fi fost filmat de fete, ca mai apoi sa aiba cu cel sa il santajeze.

Dupa ce astazi a fost saltat de mascati, apar noi detalii despre dosarul in care este implicat Dan Diaconescu.

In prezent, omul de afaceri are calitatea de suspect, dar exista informatii potrivit carora sustine ca a fost filmat de cele doua fete, care s-ar fi prostituat.

Dan Diaconescu ar fi apelat la serviciile lor contra cost, dar la un moment, surorile gemene l-ar fi surprins pe omul de televiziune in ipostaze care nu ii fac cinste si chiar l-ar fi santajat ca vor ajunge publice.

Despre cele doua fete minore se stie ca ar fi facut parte dintr-o retea de prostitutie, iar Dan Diaconescu ar fi ajuns sa le cunoasca prin intermediul unor proxeneti.

Ce spune avocatul lui Dan Diaconescu despre acuzatiile aduse clientului sau

Aparatorul lui Dan Diaconescu sustine ca nu a fost vorba niciodata de pornografie infantila.

In dosar, omul de afaceri este suspect, dar risca ani grei de inchisoare daca acuzatiile se vor dovedi adevarate.

Avocatul omului de afaceri mai spune ca in zilele urmatoare se vor afla mai multe detalii despre dosarul in care este acuzat. Oamenii legii vor face si o perchezitionare informatica.

„Dan Diaconescu in acest moment are calitatea de suspect. Urmeaza sa se deplaseze la Constanta pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile. Atunci vom afla mai multe. Totusi, rugamintea mea este sa nu confundati obiectului unui dosar, se pot face cercetari cu privire la multiple infractiuni, cu acuzatiile aduse unei persoane”, a explicat avocatul lui Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu a fost incarcerat in martie 2015, dupa ce a fost condamnat la 5 ani si jumatate de inchisoare pentru santaj. In noiembrie 2017, Dan Diaconescu a fost pus in libertate, dupa ce instanta a decis definitiv eliberarea sa conditionata.