Cine este sotia lui Dan Diaconescu. Femeia a fost executata silit, acum 3 ani

Recent, politistii de la Biroul de Investigare a Criminalitatii au efectuat perchezitii la locuinta lui Dan Diaconescu. In prezent, jurnalistul este sub atentia publicului, iar majoritatea oamenilor il cunosc, dar putini stiu cine este sotia lui, Emilia Batau. Cei doi au impreuna o fiica de 18 ani, numita Dona Milena.

In anul 2010, Emilia Batau a devenit cunoscuta in toata tara, deoarece sotul ei, Dan Diaconescu, a fost retinut si inchis pentru patru zile. La procesul care a avut loc atunci, sotia jurnalistului a plans mult si a devenit imediat subiectul presei. Dar cine este de fapt Emilia Batau? Cei doi au impreuna o fiica.

Emilia Batau este partenera de viata a lui Dan Diaconescu de aproape 35 de ani, iar impreuna au o fiica numita Dona Milena, in varsta de 18 ani. In prezent, Emilia Batau are aproape 55 de ani, aceeasi varsta cu sotul ei.

Publicitate

In urma cu trei ani, in 2020, partenera de viata a lui Dan Diaconescu a devenit subiect de presa din nou, dupa ce a fost executata silit in urma unui proces cu o agentie imobiliara de pe malul marii, din Constanta.

Desi Dan Diaconescu este mereu in lumina reflectoarelor, Emilia Batau este o persoana mai discreta si nu apare atat de des in public.

Vila lui Dan Diaconescu fost perchezitionata, joi, de politistii din Constanta. Ulterior, jurnalistul a fost dus sectie pentru audieri si retinut pentru 24 de ore. Potrivit Digi 24, Dan Diaconescu este suspectat de act sexual cu un minor.

In anii 2020 si 2021, jurnalistul ar fi intretinut relatii sexuale, contra cost, cu o minora, in Bucuresti si in Constanta. Ulterior, se pare ca ar fi facut acelasi lucru si cu sora geamana a minorei. Dan Diaconescu a fost pacalit de una dintre minore si a fost filmat si santajat sa ofere bani.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.