Deea a facut anuntul dupa despartirea de Dinu Maxer: „In urmatoarea perioada vom fi impreuna”

Deea Maxer si Dinu Maxer s-au despartit dupa 18 ani de relatie si 14 de casatorie. Chiar daca artistul a facut declaratii pe acest subiect, Deea nu spus nimic, pana acum.

Deea Maxer, despre divort.

Cei doi soti nu au precizat motivele despartirii si a cerut ca fanii sa fie blanzi cu ei in acest moment dificil din viata lor.

Deea Maxer vorbeste despre viitor

“Daca am ajuns la divort, consider ca deja am dat raspunsul. Legat de viitor, nu ma pot pronunta. Restul doar Dumnezeu stie. Dar cred ca amandoi stim ceea ce vrem. Divortul nostru nu-i pentru publicitate, timpul va demonstra asta. Nu fac din acest divort marketing, daca asta urmaream, ieseam si faceam declaratii. Dar eu nu comentez nimic despre divort.

Publicitate

Avem evenimente antamate, avem proiecte comune. Spectacolele le vom continua, in urmatoarea perioada vom fi impreuna pe scena. Avem si un business pe partea de vanzare produse cosmetice, in cadrul unei companii in care ne-am alaturat impreuna… E un brand ajuns la nivel international”, a declarat Deea Maxer, pentru Cancan.ro.

Deea Maxer si-a adus acasa copiii dupa divort

Desi au trecut prin procesul de divort, Deea si Dinu Maxer raman parinti dedicati pentru cei doi copii ai lor. Dupa separare, au decis sa aiba custodie comuna si sa locuiasca in acelasi bloc, la acelasi etaj. Deea si-a cumparat un alt apartament la etajul cinci, unde locuieste acum cu fiica ei, in timp ce Dinu Maxer locuieste la trei etaje distanta, alaturi de baiatul lor.

Desi locuiesc separat, cei doi copii s-au reunit aseara in casa mamei lor. Fosta sotie a lui Dinu Maxer a imortalizat momentul in care cei doi copii ai ei se jucau pe covor si a postat imaginea pe retelele de socializare, insotita de un mesaj emotionant.

„Dragii mei”, a scris Deea Maxer pe fotografia postata pe Instagram, unde cei doi copii ai ei apar intinsi, imbratisati pe covor, in sufragerie.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.