Cezara Dafinescu nu si-a mai refacut viata dupa moartea sotului. Care este, de fapt motivul pentru care a ramas singura

Cezara Dafinescu a implinit 74 de ani. Actrita a ramas vaduva in anul 2003, iar de atunci nu si-a mai refacut viata.

Indragita actrita a spus motivul pentru care nu a mai dorit sa aiba alaturi de ea niciun alt barbat.

De ce nu s-a recasatorit dupa moartea sotului

Va marturisesc, ambele mele casnicii au fost pasionale, un dar de la Dumnezeu. Cred ca acum nu mai am puterea. As minti daca v-as spune ca nu au mai fost oameni care au fost in preajma mea… Odata cu al doilea meu sot care a si murit foarte ciudat – vorbeam cu el la 2, la ora 3 era mort, accident cumplit de motocicleta – am avut un soc incat a luat cu el tot ce insemna dragoste. Nici nu mi-as mai imagina o alta casatorie, a declarat recent actrita pentru Fanatik.

Publicitate

Vedeta a spus ca odata cu moartea sotului ei a disparut si nevoia de a mai iubi. Pentru ea, Gelu Fronea a fost marea ei dragoste si nu poate concepe sa iubeasca pe altcineva. „Am ramas mai putini in familie. Sunt cu fata mea, cu nepotii. Sa speram ca avem incredere in Dumnezeu, ca ne ajuta.”

Cezara Dafinescu a fost casatorita de doua ori. Actrita a fost casatorita cu artistul George Motoi. Cei doi au fost impreuna 29 de ani, iar moartea acestuia a afectat-o foarte mult pe actrita. Cei doi au divortat in 1997, iar Cezara Dafinescu s-a casatorit cu Gelu Fronea.

„Cele doua casnicii ale mele au fost foarte intense. Cel putin cu al doilea sot a fost ceva foarte rapid, foarte intens. Am stat cu el doar 8 ani. Asa a fost sa fie. Imi amintesc cu drag Pastele pe care il sarbatoream mereu la Manastirea Casin.Parca vad acum marea aia de lumanari. Cam astea sunt amintirile. Restul sunt lucruri normale. (…) Cand a aparut Gelu a fost ceva de nedescris, o cometa, ceva…”, a mai spus actrita.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.