Horoscop Rune pana pe 23 octombrie 2022. Reusite mai pentru Berbeci, noi opotunitati pentru Scorpioni

Horoscop Rune pana pe 23 octombrie 2022. Numerologul Igor Vechersky a facut o prognoza pentru penultima saptamana din octombrie 2022 pentru toate semnele zodiacului.

Ce sfatuiesc runele fiecarui reprezentant al cercului zodiacal

Berbec – Fehu, Yera si Isa

Succesul profesional al Berbecului in aceasta saptamana depinde de eforturile reprezentantilor acestei zodii. Fa-ti planuri, prioritizeaza, actioneaza si calculeaza fiecare pas. Veti reusi si, cel mai important, veti pune o baza solida pentru viitor.

Publicitate

Taur – Turisaz, Fehu si Eyvaz

In viata Taurului in aceasta perioada, vor exista schimbari si noi provocari. Este posibil sa aveti nevoie de fonduri suplimentare. In situatii dificile, folositi-va experienta si capacitatile pentru a rezolva toate problemele. Circumstantele te vor ajuta cu asta. Principalul lucru este sa prioritizati corect si sa va directionati resursele in directia corecta.

Gemeni – Yera, Raido inversat si Othal

Gemenii in saptamana viitoare nu ar trebui sa inceapa nimic nou si sa preia ceva pe care nu il intelege pe deplin. Este mai bine sa te concentrezi pe actualitate si sa faci totul corect in proiectele pe care le-ai inceput. Profita la maximum de ceea ce esti obisnuit sa faci.

Rac – Mannaz inversat, Isa si Nautiz

Racii trebuie sa interactioneze armonios cu oamenii de care depind dezvoltarea carierei si succesul profesional. Poate ca isi vor aminti de deciziile gresite luate mai devreme. Consecintele lor vor afecta negativ cursul actual al afacerilor. Trebuie sa te gandesti la actiunile tale si sa rezolvi problemele de lunga durata pentru a le pune capat definitiv o data pentru totdeauna.

Leu – inversat Berkana, Teyvaz si Evaz

Leii in saptamana viitoare trebuie sa isi analizeze in mod obiectiv si realist afacerile. Incetiniti putin – timpul pentru o actiune decisiva nu a venit inca. Ai perspective si oportunitati, dar ele trebuie pastrate pentru mai tarziu. Acum angajati-va in analiza, planificare si pregatire pentru actiune.

Articolul continuă după reclame

Fecioara – Raido inversat, Inguz si Algiz inversat

Fecioarele nu ar trebui sa se grabeasca acum ci sa se straduiasca pentru schimbare – timpul este complet nefavorabil pentru ei. Trebuie sa facem analize, planificare, masuri suplimentare de securitate. Vor fi schimbari, dar pentru ca ele sa se dovedeasca pozitive, nu va grabiti si nu grabiti lucrurile. Acesta este timpul cand trebuie sa lasati destinul ss-si faca treaba. Acorda mai mult timp si atentie vietii tale personale si rezolvarii problemelor de zi cu zi.

Balanta – Laguz inversat, Gebo si Othal

In relatiile personale ale Balantei, pot aparea necazuri si dezacorduri in aceasta perioada. Cel mai probabil, rudele si prietenii se vor indoi de tine, nedorind sa te inteleaga si te sa sprijine. Nu ar trebui sa incerci sa ajungi la cineva si sa demonstrezi ceva. Stai jos deocamdata.

Scorpion – Inguz, Raido si Teyvaz

Noi orizonturi si oportunitati se vor deschide inaintea Scorpionilor. Datorita lor, vei obtine un succes incredibil. Un moment minunat pentru noi inceputuri,. De asemenea, este posibil si necesar sa analizam starea actuala a lucrurilor, sa rezumam. Nu subestima stima de sine si mergi cu incredere catre obiectivele tale.

Sagetator – Perto inversat, Laguz si Teyvaz

Sagetatorii risca sa nu reactioneze la timp si sa nu faca ceea ce ii va ajuta sa atinga inaltimi profesionale si sa isi stabileasca obiective. S-ar putea sa ratezi indicii date de univers si cote unice. Luati decizii rapid si intelept, dar nu fortati lucrurile. Gasirea mijlocului de aur nu va fi usor, dar posibil.

Capricorn – Teyvaz inversat, Nautiz si Mannaz

Capricornii ar trebui sa se concentreze pe auto-dezvoltare si auto-imbunatatire. Ai toate calitatile necesare pentru a obtine succesul profesional. Nu renunta. Mai ai o multime de oportunitati nerealizate.

Varsator – Turisaz, Hagalaz si Raido

Varsatorul in saptamana viitoare va face ceea ce nu au facut niciodata pana acum. Cu toate acestea, vei reusi si vei obtine succes si recunoastere, inclusiv financiar. Acest timp va va oferi sanse si oportunitati unice – puteti profita de ele. Nu uitati de forta majora si circumstante, dar nici nu dati inapoi.

Pesti – Vunjo, Teyvaz si Turisaz inversat

La inceputul saptamanii, Pestii vor reusi sa obtina rezultate excelente si sa-si implineasca visele. Evitati conflictele si dezacordurile. In aceasta perioada, iti vei putea arata talentele si aptitudinile, dar numai daca nu te lasi distras de chestiuni neimportante si de confruntare. Evitati, de asemenea, orice risc si actiuni necugetate.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.