Alina Sorescu, prima declaratie despre divortul de Alexandru Ciucu: „Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele”

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au decis sa se desparta dupa 12 ani de casnicie. Artista a confirmat informatia aparuta in presa mondena. Vedeta a postat pe pagina de facebook lamuriri cu privire la despartirea lor.

„Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri. Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el, pana la solutionarea in instanta a procesului. Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei, care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare “, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Zvonuri cu privire la despartirea celor doi soti au aparut inca din toamna anului 2021. In septembrie, Alexandru Ciucu a negat informatiile.

„La ce sa iei atitudine? Sa te dezvinovatesti de tot ce se intampla? Ne deranjeaza informatiile astea, care au aparut prin presa, dar nu avem incotro. Am incercat sa nu mai dam curs acestor informatii care vad ca apar, in ultima perioada, destul de des, in spatiul public. Nu este adevarat nimic, nu divortam. Nu inteleg de ce lucrurile au ajuns pana la acest nivel. Am mai spus-o si o spun. Nu, nu divortam. Nu avem niciun fel de probleme in relatia de cuplu, doar ne bucuram de discretie, preferam sa nu discutam despre lucurile intime”, declara Alexandru Ciucu atunci.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.