Gabriela Cristea are probleme de sanatate! Vedeta a ajuns pe perfuzii

Gabriela Cristea are probleme de sanatate. Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii a publicat o fotografie de la spital. Vedeta nu a spus prea multe despre ce s-a intamplat, dar se pare ca organismul ar fi cedat, potrivit spuselor acesteia.

Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii se afla la perfuzii in si a tinut sa mai precizeze ca si-a propus sa fie mult mai atenta la stilul ei de viata.

”Cand orice e mai important decat tine, corpul cedeaza. In timp ce o perfuzie curgea picatura cu picatura, mi-am propus sa urmez un slogan: sanatatea ca un stil de viata”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de socializare.

Publicitate

In ultima perioada Gabriela Cristea a mai avut o experienta cu spitalul. De Paste, prezentatoarea a mers la spital cu fiica sa cea mica, Iris, care facuse o indigestie grava.

„Ea mananca din orice pozitie pentru ca noi suntem niste parinti extrem de responsabili. La fiecare Paste si Craciun trebuie sa ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a intamplat cu Iris, care a avut febra si a facut o indigestie un pic mai grava. Acum de abia are voie sa manance si ar manca orice”, a povestit Gabriela Cristea la Mireasa – Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.