Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza.

Au aparut mai multe zvonuri legate de divortul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, dar acum acest lucru este oficial. Pe portalul instantelor de judecata a fost publicat faptul ca Alexandru Ciucu i-a deschis un proces cantaretei in ceea ce priveste cusodia copiilor.

Se pare ca acestia nu s-au inteles in privinta a felului in care isi vor imparti copiii dupa separare. Potrivit Antena Stars, Alexandru Ciucu nu a negat separarea de inca sotia lui.

Daca ar fi divortat amiabil, cei doi ar fi mers impreuna la notar, insa nu au reusit sa se inteleaga in privinta termenilor despartirii, la mijloc fiind vorba despre copiii lor sau poate chiar averea pe care o au de impartit. Din acest motiv, acestia au ales varianta de a merge la tribunal, iar procesul nu pare sa se incheie prea curand.

Dovada clara ca Alina Sorescu si Alexandru Ciucu vor divorta

Procesul a aparut pe portalul instantelor de judecata.

Anul trecut, in momentul in care au aparut primele zvonuri cu privire la divortul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, cei doi negau ca ar exista probleme in viata de cuplu, atat artista cat si designerul explicand ca, de fapt, ei ar fi doar discreti in ceea ce priveste familia lor.