Adelina Pestritu, prima declaratie dupa ce s-a spus ca divorteaza de Virgil Steblea: „S-ar putea sa primiti alte vesti”

Adelina Pestritu, fosta sotie a lui Liviu Varciu, a facut primele declaratii dupa ce in presa mondena au aparut zvonuri ca ar divorta de Virgil Steblea. Cei doi au impreuna o fetita, Zenaida.

Adelina Pestritu neaga zvonurile divortului de Virgil Steblea: ”Suntem bine, cu planuri mari”

Adelina Pestritu informa zvonurile privind divortul de Virgil Steblea, cu care este casatorita din anul 2019. Au impreuna si o fetita de care sunt tare mandri.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a tinut sa mai adauge ca are planuri serioase pentru viitorul apropiat, fara sa ofere prea multe detalii in aceasta privinta.

„Dati-ne voie, ca vreodata, daca se va intampla sa discutam despre divort, sa va anuntam noi, singura sursa veridica in povestea asta.

Nu ne mai divortati voi zilnic. Daca vreti neaparat statusul relatiei noastre, suntem bine, cu planuri mari si ganduri bune de viitor. Si tot asteptand vestea mult dorita de voi, divortul, s-ar putea sa primiti alte vesti.

Nu va asteptati sa ma transform intr-un personaj care dezminte fiecare stire. O voi face doar cand trebuie si unde trebuie, in instanta”, a declarat frumoasa bruneta in social media, scrie viva.ro.