Florin Citu atac la USR: ‘Cine se aseamana se aduna’

Florin Citu, presedintele PNL, spune ca partidul AUR nu o sa mai fie votat in urmatoarele alegeri, atata timp cat nu vine cu legi in Parlament. „Oameni fara solutii”, „incompetenti”, „nu stiu ce sa faca” – asa ii descrie fostul premier pe cei din formatiunea AUR.

„O sa fie modificari la regulament (n. r.: dupa momentul in care George Simion, copresedintele AUR, l-a bruscat de gat pe ministrul Energiei). Pana la urma o sa vedeti ca oamenii vor rezultate. A mai fost un partid care e langa AUR, care se lega cu lanturi. De tipat poti de acasa. Asta o sa fie testul in Parlament: daca cineva ii voteaza pentru circ, ok… Dar oamenii ii voteaza pe cei care vin si au proiecte de legi, imbunatatesc viata. Am fost si eu in opozitie si am trecut legi. Se poate! E greu, e complicat, dar se face”, a declarat Florin Citu, la postul B1TV.

Fostul premier a continuat atacul impotriva AUR: „Vad niste oameni fara solutii, nu stiu ce sa faca si ca sa acopere ca sunt incompetenti vin cu astfel de momente”, a precizat Florin Citu.

Liderul PNL ii acuza pe cei de la USR de complicitate: „Ma surprinde USR ca a stat in sala, mai ales dupa atacul la Florin Roman. Acum tot USR a stat langa AUR. Cine se aseamana se aduna”, a mentionat Florin Citu.