Florin Cîțu, mesaj de Crăciun în engleză. Citat din Rocky Balboa: ”This is how winning is done” – așa se câștigă

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a transmis, vineri seară, un mesaj de Crăciun în care a citat din personajul unui film în care a jucat Sylvester Stallone.

Este vorba despre Rocky Balboa, un personaj fictiv despre un campion la box, interpretat de Stallone.

În acest citat, pe care Cîțu îl redă în limba engleză, Stallone spune următoarele: ”Nu-mi pasă cine eşti, viaţa te va lovi din greu. Te va pune la pământ. Dar viaţa nu este despre cât de tare poţi lovi, ci despre cât de mult poţi încasa şi să mergi mai departe. Aşa se câştigă.”

Publicitate

De asemenea, la finalul acestui mesaj, care a fost rostit pe o melodie cântată de Alice Cooper, președintele PNL își pune o căciulă de Moș Crăciun:

Salut! A trecut şi 2021. L-am trecut împreună. Multe provocări în plan personal, multe în plan profesional. Dar acum suntem în Ajunul Crăciunului şi cred că e important să fim toţi mai toleranţi, să-i acceptăm pe cei din jurul nostru aşa cum sunt.

Pentru mine lecţia lui 2021 vine de la Rocky Balboa, este despre viaţă: «I don’t care who you are, life will hit you hard. It will knock you down on your ass. But life is not about how hard you can hit, it’s about how much you can take and then move forward. This is how winning is done». Așa văd lucrurile.

https://www.facebook.com/1180994955/posts/10224126351804809/?d=n

Articolul continuă după reclame

Florin-Vasile Cîțu a fost cel de-al 69-lea prim-ministru al României, în perioada 23 decembrie 2020 – 25 noiembrie 2021, senator al circumscripției București, și fost ministru al Finanțelor PubliceGuvernarea sa a fost marcată de creșterea cazurilor de infectare și decese cauzate Pandemia de COVID-19 în România precum și de rata scǎzutǎ a vaccinării, de creșterea prețurilor la alimente, de criza economică și de criza energetică, precum și de cele mai tensionate lupte interne pentru conducerea Partidului Național Liberal (PNL) cu fostul său adversar, Ludovic Orban. Demiterea guvernului lui Florin Cîțu a fost votatǎ de un numǎr record de 281 de parlamentari la moțiunea de cenzură din data de 5 octombrie 2021, urmând 51 de zile (timp în care Florin Cîțu a rămas prim-ministru interimar) de negocieri dintre partide pentru a vota investirea guvernului celui de-al 70-lea prim-ministru, Nicolae Ciucă.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.