Zelenski a facut anuntul in aceasta dimineata: „Sa ia in considerare o astfel de posibilitate”

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, a propus Kremlinului sa il schimbe pe Viktor Medvedciuk, un politician pro-rus de rang inalt, cu prizonieri de razboi ucraineni.

„Important ca fortele noastre de securitate si fortele militare sa ia in considerare o astfel de posibilitate”, a transmis liderul de la Kiev intr-un discurs facut miercuri dimineata, scrie Reuters.

Serviciile de securitate ucrainene au anuntat ca l-au arestat pe politicianul pro-rus Viktor Medvedciuk, care este cel mai apropiat si mai influent aliat al lui Putin in Ucraina.

Publicitate

„O operatiune speciala a fost efectuata de Serviciul de Securitate al Ucrainei. Foarte bine lucrat! Detaliile vor fi facute publice mai tarziu. Glorie Ucrainei!”, a scris presedintele ucrainean pe contul de  Instagram.

Viktor Medvedciuk este acuzat de tradare

„Poti fi un politician pro-rus si sa lucrezi pentru statul agresor ani de zile. Este posibil ca in ultima vreme sa te fi ascuns de justitie. Poti chiar sa porti o uniforma militara ucraineana pentru camuflaj”, au  anuntat serviciile de securitate .

„Dar va va ajuta asta sa scapati de pedeapsa? Nicidecum! Te asteapta catusele si acelasi lucru este valabil si pentru alti tradatori ai Ucrainei ca tine.”

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.