WRS, prima reactie dupa participarea la Eurovision: „Sunt recunoscator si mandru”

WRS a reusit sa se claseze pe locul 18 in finala Eurovision 2022, desfasurata sambata seara in Italia, la Torino. Este cea mai buna clasare a Romaniei dupa 3 ani de necalificare in finala.

Artistul a multumit publicului pentru sustinere si a declarat ca „aventura Eurovision va ramane un moment special” pentru el.

„Sunt recunoscator si mandru pentru acest moment. Recunoscator celor care au fost alaturi de mine, in echipa Romaniei, si mandru pentru ca am muncit extrem de mult si am reusit sa-mi reprezint tara la nivel inalt! La fel ca orice sfarsit, este un nou inceput. Am numeroase proiecte in lucru, dar aventura Eurovision va ramane mereu un moment special in inima mea. Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de noi!”, a declarat WRS la finalul evenimentului.

Energia si vocea lui WRS, piesa si coregrafia impecabile, culoarea show-ului Romaniei au ridicat sala in picioare, publicul cantand si dansand pe ritmurile „Llamame”:

„Fanii Eurovision au fost alaturi de noi. Am simtit asta inca de la primele repetitii, iar in ultimele zile, mai mult decat oricand . Bucuria noastra a fost enorma in momentul in care am auzit un vuiet puternic, iar arena a explodat incarcata de energia si determinarea lui wrs si a dansatorilor!”, a declarat Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2022. „Multumesc echipei alaturi de care am reusit performanta propusa: calificarea in finala!”, a adaugat Iuliana Marciuc.