Scandal urias dupa finala Eurovision! Romanii, furiosi pe moldoveni dupa punctajul oferit lui WRS: “Rusine, Moldova”

WRS, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2022 cu melodia „Llamame”, a obtinut 65 de puncte, locul al 18-lea in clasamentul final ESC 2022. Fanii romani au fost revoltati pe punctele date de jurii.

Acuzatii pentru Moldova si Ucraina dupa finala Eurovision 2022

Publicitate

Romania a dat 12 puncte Ucrainei, acestia nu au oferit nici macar unul. De asemenea, Republica Moldova nu a dat niciun punct Romaniei.

Publicitate

Supararea fanilor a venit dupa ce Republica Moldova a avut piesa “Trenuletul”, in care se transmitea mesajul de unire intre cele doua tari. Unii fani au fost revoltati pentru ca Ucraina nu a oferit Romaniei nimic la jurii.

“Rusine, Moldova. Sa canti despre Chisinau-Bucuresti si sa nu dai nici macar un punct Romaniei din partea juriului”, “Romanii: Slava Ukraina, 12 puncte! Ucrainienii catre romani: mai stati o tura”, “O mare dezamagire punctele acordate…si noi pentru ei, si ei pentru noi…Rusinica Moldova! Rusine Romania! Ce mai frati suntem unii pentru altii”, sunt doar cateva dintre miile de comentariile de pe pagina oficiala a Eurovision 2022.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.