Veste trista, din pacate! Este vorba despre Alexandru Arsinel. Anuntul a fost facut chiar de fiul sau: „Este intr-un camin de…”

Din nefericire, Alexandru Arsinel a ajuns deja de cateva ori de urgenta la spital inca de la inceputul anului, iar fanii cunoscutului actor sunt extrem de ingrijorati privind starea lui de sanatate. Din acest motiv, fiul maestrului a facut o serie de declaratii despre starea de sanatatea a tatalui sau.

Ce spune fiul lui despre starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel nu au fost deloc bune si au ingrijorat multa lume.

De o buna perioada de timp, Alexandru Arsinel in varsta de 83 s-a retras din viata publica din cauza problemelor de sanatate. Acesta a suferit mai multe interventii chirurgicale, a slabit foarte tare, iar potrivit surselor ar avea inclusiv probleme de comunicare.

Actorul a fost internat la un camin specializat cu probleme locomotorii, iar Cristian Arsinel a marturisit ca tatal sau nu se mai poate deplasa, motiv pentru care a inceput cateva terapii pentru a se recupera, anunta spynews.ro.

„Este internat, insa nu este vorba despre starea de sanatate, este vorba de niste isacre, pe care le are pe calcaie si l-am internat pentru a se vindeca mai bine decat l-am ingrijit noi acasa. Este intr-un camin de varstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au inceput sa e vindece”, a anuntat Cristian Arsinel in exclusivitate la Antena Stars.

Cum se simte actorul Alexandru Arsinel

Cu toate ca se confrunta cu probleme de sanatate, fiul sau a marturisit ca starea mentala a actorului este una foarte buna. Alexandru Arsinel este constient si cooperant, dar va ramane internat in centrul cu pricina pana ce se va recupera in totalitate.

„Mental, tata e bine, recunoaste lumea din jur si vorbeste. Insa nu mai glumeste ca pe vremuri. Nu stim cat va ramane internat, cat va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a ramas acasa!”, a mai spus Cristian Arsinel pentru impact.ro.