Horoscop de la Tamara Globa pentru joi, 21 iulie 2022. Vestile sunt bune, dar nu pentru toti.

Horoscop 21 iulie 2022. Astrologul Tamara Globa spune ca ziua de joi va fi favorabila comunicarii, cand sunt posibile discutii utile. Dar ar trebui sa fii responsabil si muncitor pentru a evita problemele.

Horoscop pentru zodiile de FOC

BERBEC

Astrele prezic o zi reusita si productiva. Pe acesti nativi ii asteapta evenimente placute in sfera dragostei. Unii reprezentanti ai zodiei vor avea ocazia sa reinnoiasca vechile relatii. Ziua este, de asemenea, grozava pentru a incepe o vacanta.

LEU

Leii sunt incurajati sa-si imbunatateasca abilitatile, sa obtina noi abilitati si experienta. Ar trebui sa acordati mai putina atentie opiniilor si sfaturilor celorlalti, concentrandu-va pe propriile sarcini si pe implementarea lor. In sfera personala, trebuie sa tineti cont nu numai de propriile interese.

SAGETATOR

Sagetatorul va avea o zi reusita pentru sfera profesionala, iar investitiile in proiecte vor fi si posibile. In viata personala, se anunta schimbari in bine .

Horoscop pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Taurul se poate astepta la succes la locul de munca, daca este serios, dar in relatiile cu colegii si partenerii pot aparea anumite dificultati. In sfera personala, trebuie sa fii mai bland si mai diplomatic, incearca sa-ti retii propriile emotii.

FECIOARA

Fecioarele vor avea o zi de bun augur in care pot face lucruri mari. E numai binele tau in joc, nu depinzi de altii si nici nu-i privesc pe altii ce vrei tu sa faci, ca atare ia-ti inima in dinti si taurul de coarne, pentru a schimba macazul major in fata ta. Esti oricum intr-o continua transformare de sine, iar efectele acestui proces te motiveaza si te imping spre transformari si mai grozave!

CAPRICORN

Capricornii au un potential de viata ridicat si oportunitati mari care trebuie folosite in aceasta zi. Te asteapta o zi buna in care intalnirile si comunicarea de orice fel, calatoriile si evenimentele sociale vor fi grozave. In aceasta zi va puteti asuma riscuri, dar in limite rezonabile. Esecurile sunt posibile, dar nu trebuie sa va fie frica de consecinte. Astrele nu recomanda implicarea in rezolvarea problemelor altora – trebuie sa le oferi oamenilor posibilitatea de a face fata singuri dificultatilor.

Horoscop pentru zodiile de AER

GEMENI

In aceasta zi, Gemenii pot incepe ceva nou, pot experimenta, cuceri zone de activitate netestate pana acum. Astrele promit reprezentantilor semnului o experienta valoroasa, cunostinte interesante si promitatoare si un potential creativ ridicat. In aceasta perioada, toate problemele personale sunt usor de rezolvat.

BALANTA

Balanta nu asteapta o zi foarte buna , deoarece planurile reprezentantilor zodiei se pot prabusi „pe stancile realitatii” daca reprezentantii zodiei nu le fac ajustari urgente. Ar trebui sa crezi in propriile forte si sa nu te complaci in descurajare si, de asemenea, este necesar sa eviti oamenii negativi.

VARSATOR

Varsatorii pot avea noroc mare in domeniul profesional. Ar trebui abandonate ofertele indoielnice, precum si intalnirile cu oameni care pot aduce negativitate. Pot aparea niste bani neasteptati, o prima sau plata unei datorii mai vechi.

Horoscop pentru zodiile de APA

RAC

Racii au ocazia in aceasta zi sa inceapa o cooperare de succes cu un nou partener care are o reputatie impecabila, dar pentru acei oameni care au reusit sa o „strice” pe a lor, este mai bine sa nu aiba incredere, altfel exista riscul de a avea probleme serioase. In relatiile personale, poti lua initiativa.

SCORPION

Cel mai probabil, Scorpionii nu vor fi in cea mai buna dispozitie in aceasta zi, iar reprezentantii zodiei vor simti orice greseli si esecuri foarte dureros, ceea ce poate duce la alte greseli. Dar nu poti sa renunti si sa incerci sa transferi responsabilitatea asupra altcuiva – doar perseverenta si optimismul te vor ajuta sa faci fata problemelor zilei.

PESTI

Pestii trebuie sa fie pregatiti pentru o zi nu foarte reusita – dezamagirea va veni dupa prabusirea planurilor, pentru implementarea carora s-a cheltuit mult efort, nervi si timp. Astrele va sfatuiesc sa va bazati doar pe voi, fara a apela prea mult la sfaturile celorlalti. De asemenea, nu este recomandat sa discutati problemele personale cu nimeni, inclusiv cu cei dragi.