Un prieten al Iulianei, mama care si-a pus capat zilelor alaturi de cei doi copii, a rabufnit: „Copilul nu este al lui Alex”

Apar noi detalii in cazul tragediei de la Timisoara. Iuliana, mama care si-a pus capat zilelor alaturi de cei doi copii, ar fi fost amenintata de fostul iubit.

Potrivit celor din anturajul tinerei, relatia celor doi ar fi inceput in urma cu trei ani. Din aceasta cauza ar fi si divortat de Alex, fostul sot.

Cel cu care avea o relatie ar fi inceput sa o hartuiasca pe tanara. Chiar in dimineata groaznicei tragediei, cei doi ar fi avut o discutie aprinsa. Totusi, barbatul a mers la priveghi.

Un prieten al Iulianei, a declarat ca baietelul care a murit odata cu mama lui  nu ar fi al fostului sot.

”Ea s-a despartit de Alex si a ramas gravida cu altul. S-a intors inapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, baietelul! A facut testul ADN”, a povestit prietenul Iulianei.

Tanara din Timisoara s-a intors la Alex, iar asta acest lucru l-ar fi enervat la culme pe barbat care a devenit extrem de gelos si violent.

”El a amenintat-o, a batut-o. A dat-o afara din casa cu amandoi copiii. Alex iar s-a impacat cu ea. Gravida, s-a intors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, desi nu este!”, a mai spus tanarul.

”Era terorizata de omul ala. E ceva mafiot, nu e de joaca cu el!”.

Potrivit noilor informatii, cu el ar fi vorbit ultima data tanara. Aceasta discutie ar fi declansat groaza in sufletul Iulianei, sustin apropiatii.

”Ar fi primit un telefon in dimineata aia de la tatal baietelului si ca ar fi amenintat-o cu ceva. O fi amenintat-o cu copiii. Si-a iubit copiii enorm de mult”, mai spune prietenul Iuliei, citat de ObservatorNews.

La priveghi, ambii barbati au venit sa o planga.