Prietenii si fosta soacra a mamei din Timisoara rup tacerea si spun adevarul: “A tinut in ea, s-a framantat”

Prietenii Iuliei, mama care s-a aruncat de la etajul zece cu cei doi copii in brate, spun ca aceasta ar fi suferit de depresie, scrie Observator.

In urma cu 10 ani, a suferit prma lovitura: pierderea tatalui. Barbatul se afla in parc cand i s-a facut brusc rau. Apoi starile de depresie s-au accentuat in urma cu doi ani, dupa divort. A urmat sedinte de psihoterapie si totul parea se se aseze in viata sa, dar era doar o aparenta.

“A tinut in ea, s-a framantat. A simtit ca nu mai poate. Depresia este o boala foarte grava. Chiar daca multi nu o iau in serios, ajungi la un moment dat cand nu mai esti coerent. Isi idolatriza copiii”, a declarat o prietena a Iuliei.

Rudele si prietenii nu isi pot explica gestul extrem

“Ea a fost tot timpul cu chef de viata. Ea tot timpul trebuia sa fie iubita. Tot timpul trebuia sa fie in centrul atentiei. Tot timpul i-a fost teama sa nu ramana singura”, a mai spus o alta prietena a femeii.

Aceasta le-a explicat jurnalistilor cu care a stat de vorba ca nu intelege de ce prietena ei a recurs la acest gest, mai ales ca urma sa se casatoreasca. Cu toate acestea, informatiile din presa sugereaza ca ceremonia ar fi trebuit sa aiba loc luna trecuta, dar a fost amanata.

“Sunt distrusi, toata familia este la pamant, nimeni nu are nicio explicatie. Nu stie nimeni ce s-a intamplat sau ce este in sufletul ei”, a mentionat prietena Iuliei.

Un unchi ale femeii a vorbit cu jurnalistii  durerea familiei in urma acestei teribile tragedii: “Aseara m-au sunat bunicii. Foarte dureros, foarte. Va dati seama..fetita de 6 ani…baiatul trei…”, a povestit acesta.

Fosta soacra a mamei sinucigase din Timisoara a facut dezvaluiri socante

„Ea efectiv a plecat cu copiii la gradinita, s-a oprit in fata gradinitei si de acolo s-a intors, brusc. Ea nu ar fi facut asa ceva (n.r. sa se omoare). A fost impinsa de altcineva. Banuiesc ca Marcel, pentru ca o teroriza foarte mult. Ea voia sa scape, sa vina inapoi la noi”, a povestit femeia, la „Acces Direct”, pe Antena Stars.

Psihologul Adina Burghel atrage atentia asupra faptului ca gesturile extreme, precum suicidul, pornesc de la o suferinta emotionala profunda. Ea a mai vorbit si despre modul in care depresia cronica si stresul de zi cu zi au contribuit la inrautatirea starii emotionale.

“Gesturile extreme de acest gen au in spate o suferinta foarte mare. Vorbim si de un fond vulnerabil peste care se suprapune o depresie netratata. A fi mama singura, cu doi copii mici, supusa zilnic provocarilor, este o mare sursa de stres”, a explicat Adina Burghel.

‘Aici s-a aruncat! Pe geam… cum s-a chinuit, cum a facut! Sa iei doi copii, va dati seama. Mai ales aici. I-a luat in brate, ca toti trei au sarit! Nu au cazut pe rand!”

”Pacat, Dumnezeu stie ce a fost!”