Astrologii au facut anuntul! Urmeaza trei ani de fericire pentru aceste zodii

Astrologii au anuntat debutul unei perioade fericite pentru 5 semne ale zodiacului din 2022 pana in 2025, incepand din luna mai a acestui an. Nu rata ocazia de a-ti schimba viata in bine.

Care sunt cele cinci semne ale zodiacului care in urmatorii trei ani se vor „scalda” in fericire.

Publicitate

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Cautarea disperata a unei vieti mai bune va da in sfarsit roade. Recompensa binemeritata va veni la Berbec. Vei primi in mod regulat profit, inclusiv venituri pasive si bonusuri pentru eforturile anterioare. In acelasi timp, vei incepe sa te bucuri mai mult de viata. Stabilitatea si prosperitatea vor fi de mare ajutor pentru formarea unei noi relatii. Este timpul sa te gandesti la mostenitori.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Soarta in urmatorii trei ani iti va oferi atat de multe oportunitati incat ai doar timp sa alegi. Vei deveni un adevarat carierist, acceptand cu bucurie jocul pentru a atinge scopul. Dar nu va fi o cursa de distanta lunga. Cel mai probabil, vei sari peste mai multe trepte deodata. Sunt oferite si noi cunostinte in acest sens. Cupidon nu a uitat de tine. Foarte curand vei fi scaldat in dragoste.

Leu (23 iulie – 22 august)

A venit vremea regelui fiarelor. Leule, in curand vor exista toate conditiile pentru a te simti ca cea mai fericita persoana de pe Pamant. Astrologii ti-au prezis inceputul unei perioade de mari victorii. Si asa a venit. Prin urmare, nu poti decat sa-ti doresti curajul de a-ti realiza planurile. Obstacolele mici in cea mai mare parte nici nu vor fi observate si nu vor afecta rezultatul evenimentelor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fericirea Scorpionilor in urmatorii 3 ani va depinde de starea lor civila. Cei cu care o persoana draga si iubita se dovedeste a fi apropiata vor trece prin viata cu usurinta. Sprijinul este important chiar si pentru voi Scorpionii. Veti putea experimenta beneficiile comunicarii spirituale cu oameni cu ganduri similare. De asemenea, iti va deveni mai usor sa ierti pe cei care ti-au gresit, iar acest lucru va avea un efect pozitiv asupra karmei tale, atragand evenimente fericite in viata ta.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul, care isi pretuieste atat de mult libertatea, isi poate schimba radical propria idee despre fericire. Aceasta este toata influenta unui sentiment luminos si incitant de iubire. O alta persoana te va face sa uiti de vechile principii si sa te arunci cu capul in cap in dansul a doua inimi indragostite. Cu cat esti mai deschis, cu atat zilele, saptamanile si lunile tale vor fi mai fericite.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.