Mirela Vaida, mesaj cutremurator, dupa gestul extrem al mamei din Timisoara: „Daca aveti doi copii sanatosi care va pun manutele dupa gat nu aveti motiv sa faceti asa ceva”

Mirela Vaida aspus ca a fost pur si simplu uluia atunci cand a auzit ce s-a intamplat la Timisoara. Iulia, o tanara mama, s-a aruncat de pe bloc imreuna cu cei doi copilasi.

Prezentatoarea a tras un semnal de alarma

”Este ingrozitor, mai ales ca acum vorbim despre o mama care a sarit odata cu ei. Deci mama a fost cea care a vrut ca ei sa sfarseasca asa. Si facem un apel, pentru ca e clar, societatea toata trece prin momente cumplite, venim dupa o pandemie, cu presiunea razboiului. E clar ca trecem prin momente foarte grele noi toti”, a marturisit Mirela Vaida, potrivit spynews.

Vedeta de la Acces Direct a tras un puternic semnal de alarma pentru toate persoanele care nu se simt bine in aceasta perioada si care poate sufera de depresie. Prezentatoarea le-a sfatuit sa vorbeasca despre problemele lor cu un psiholog sau macar cu un prieten apropiat.

”Nu faceti asa ceva. Cand aveti doi copii, aveti totul. Daca aveti doi copii sanatosi care va pun manutele dupa gat nu aveti motiv sa faceti asa ceva. Cereti ajutorul cuiva, vorbiti cu cineva, cu un strain, mergeti la biserica, mergeti la preot, vorbiti cu un psiholog, cu un prieten, cu oricine”, a mai spus Mirela Vaida.